Polovica mjeseca svibnja idealno je doba da provjerimo ponudu sandala koje će se nositi ovo ljeto. Sandale s potpeticom uvijek su traženi modeli, a nas su ovoga puta zanimali modeli s umjereno visokom i stabilnom potpeticom u kojima se može hodati i koje lijepo izdužuju noge.

Vještijim damama nije problem hodati ni u potpeticama od deset centimetara, no većina nas ipak preferira manje centimetara. Potpetica od oko pet centimetara bila bi idealna visina da nogu lijepo izduži, a da u njima nije teško hodati.

U narednim tjednima polako ćemo se opraštati od zatvorenih cipela za ovu sezonu i početi nositi otvorenu obuću koja je već napunila police trgovina. Želite li svoj ormarić s obućom obnoviti s jednim novim sandalicama, svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj vas čeka 15 modela sandala kakve žene vole nositi i u kojima se osjećaju ženstveno i dobro.

Slika nije dostupna Široke i udobne, a elegantne: 15 modela hlača za posao i kavicu na terasi s prijateljicom

Ne morate ni čekati ljeto da biste ih nosile, iskoristite i dovoljno tople proljetne dane da biste se prošetali u svom novom, a možda i novom najdražem paru sandala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju