Sandra Bullock je netipična holivudska diva koja je neopterećena glamurom i stalnim pojavljivanjima u javnosti.

Galerija Sandra Bullock u privatnim trenucima poseže za neupadljivim odjevnim komadima Sandra Bullock u raskošnoj haljini Elieja Saaba na premijeri filma Izgubljeni grad Sandra Bullock u neupadljivom izdanju u West Hollywoodu s prijateljicom +2 Sandra Bullock voli nositi neupadljivu odjeću u privatnim trenucima

I dok na crvenom tepihu voli nositi upečatljive kreacije svjetskih dizajnera, u privatnim trenucima radije bira jednostavne komade odjeće koje ne privlače pažnju.

U neupadljivom izdanju u svevremenskoj crnoj boji nedavno je snimljena i prilikom odlaska na večeru s prijateljicom u West Hollywoodu u Los Angelesu.

Sandra Bullock u raskošnoj haljini Elieja Saaba na premijeri filma Izgubljeni grad Sandra Bullock u raskošnoj haljini Elieja Saaba na premijeri filma Izgubljeni grad (Foto: Profimedia)

Kamere vjerojatno ne bi niti „uhvatile“ 58-godišnju oskarovku da nije odabrala večeru u privatnom klubu San Vicente Bungalows koji je popularan među poznatima i slavnima, a samim time i među paparazzijima.

Sandra Bullock je za ovu priliku odabrala lepršavu crnu haljinu dugih rukava s dubokim V izrezom koja je sakrila njezinu fit figuru.

Sandra Bullock u neupadljivom izdanju u West Hollywoodu s prijateljicom Sandra Bullock u neupadljivom izdanju u West Hollywoodu s prijateljicom (Foto: Profimedia)

Haljinu je sparila s udobnim par obuće – crnim gležnjačama ravnih potplata s lagano povišenom potpeticom – koje većina dama ima u svojim ormarima i rado nosi tijekom jeseni.

Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama - 1 Možda nisu najljepše, ali: Tenisice Sandre Bullock stvorene za dugo hodanje

Kosu je podigla u ležernu punđu, a cijelo izdanje zaokružila s crnom torbicom ukrašenom predimenzioniranim srebrnim lancem.

Sandra Bullock na oskarovskom crvenom tepihu 2011. godine u haljini Vere Wang Sandra Bullock na oskarovskom crvenom tepihu 2011. godine u haljini Vere Wang (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju