Sandra Bullock na crvenom tepihu uvijek blista u raskošnim večernjim kreacijama slavnih dizajnera. U privatnim trenucima prednost daje udobnosti i ležernijim komadima odjeće.

Galerija Sandra Bullock u privatnim trenucima prednost daje udobnosti - 1 Sandra Bullock Sandra Bullock +1 Haljina sa cvjetnim uzorkom iz Resort kolekcije Ulle Johnson iz 2022. godine

Sandra Bullock je 26. srpnja ispuhala 59 svjećica na rođendanskoj torti. Fotografi su je uhvatili svega nekoliko dana nakon rođendanskog slavlja u vrlo ležernom izdanju prilikom izlaska iz kuće jedne prijateljice u Los Angelesu.

Američka glumica na dar je dobila buket cvijeća, koji je nosila u vazi do svojeg automobila. Za druženje je odabrala komade odjeće i obuće u kojima će se žena uvijek osjećati udobno.

Sandra Bullock Sandra Bullock (Foto: Profimedia)

Izdanjem je dominirala narančasta haljina predimenzioniranog kroja s cvjetnim uzorkom i tri-četvrt rukavima. Riječ je o modelu američke dizajnerice Ulle Johnson iz njezine Resort kolekcije iz 2022. godine, koja je bila nadahnuta privlačnošću američkog jugozapada.

Romantični model haljine s harmoničnim kontrastom sjajno se uklopio uz pletenu torbicu Ibiza brenda Loewe.

Haljina sa cvjetnim uzorkom iz Resort kolekcije Ulle Johnson iz 2022. godine Haljina sa cvjetnim uzorkom iz Resort kolekcije Ulle Johnson iz 2022. godine (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Poznata glumica na nogama je nosila sive natikače Arizona njemačkog brenda Birkenstock.

Arizona natikače, Birkenstock, 135 eura Arizona natikače, Birkenstock, 135 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Žive boje i uzorci: Ljetna kolekcija laganih komada u kojima ćemo zablistati u svakoj životnoj dobi C&A C&A C&A +33 C&A

Žive boje i uzorci: Ljetna kolekcija laganih komada u kojima ćemo zablistati u svakoj životnoj dobi C&A C&A C&A +33 C&A

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju