Sandra Perković na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je odjevena u haljinicu žarke boje dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Kroj haljine lijepo naglašava ženske obline i stvara figuru pješčanog sata.

Galerija +0 Leilou by Alex Dojčinović, haljina Felicity u svjetlijoj nijansi, 2999 kn  

Naša sportašica Sandra Perković redovito oduševljava svojim elegantnim i ženstvenim odjevnim izdanjima koji ističu njezinu istesanu, atletsku figuru. Tako je i Sandrin posljednji modni odabir dobio same pohvale, a 28-godišnja atletičarka zablistala je u haljinici našeg modnog brenda Leilou by Alex Dojčinović, čije kreacije često nosi.

Sandra Perković na svom Instagramu objavila je fotografiju odjevena u haljinicu žarke boje dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Sandra je izabrala model Felicity u kombinaciji boje fuksije i narančaste, čiji se kroj ističe bogatim naborima, dubljim dekolteom i volanom, a svi ti detalji stvaraju najljepšu figuru pješčanog sata. Romantičnu haljinicu stvorenu za proljeće kombinirala je uz bež sandale koje se vežu oko gležnja.

Kako se osjeća u ovoj kreaciji, najuspješnija hrvatska atletičarka dala je do znanja stavivši uz fotografiju hashtag #PerfectDress (savršena haljina).

Slika nije dostupna Sandra Perković: Detalj koji je promijenio lice zgodne sportašice

Slika nije dostupna Sandra Perković: Prozirne "tajice" koje se nikako ne smiju nositi same

Što god čini da se osjećaš loše, ostavi... Što god čini da se smiješ, zadrži, napisala je Sandra Perković uz fotografiju. A haljina Aleksandre Dojčinović svakako je nešto što bi lijepa sportašica trebala zadržati.

Leilou by Alex Dojčinović, haljina Felicity, 2999 kn Leilou by Alex Dojčinović, haljina Felicity u svjetlijoj nijansi, 2999 kn (Foto: leiloubyalex.com)

Prijašnja modna izdanja Sandre Perković s naglaskom na ženstvenost, pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju