Bacačica diska Sandra Perković uvijek zasja kada nosi fina i elegantna odjevna izdanja, ali i kada se odjene ležerno i svakodnevno. Pohvale zaslužuje i Sandrino posljednje opušteno odjevno izdanje u uskim poderanim tenisicama i tenisicama koje lako ukradu pažnju.

 

Naša zlatna sportašica Sandra Perković izgleda sve bolje i bolje što dokazuje i posljednja fotografija koju je 28-godišnja "kraljica diska" objavila na svom Instagramu. Vitku liniju istaknula je u svijetloplavim trapericama skinny kroja s poderanim dijelovima i bijelom uskom topu koji je naglasio Sandrine isklesane trbušne mišiće i tako pokazao da je bacačica diska u top formi.

Sandra Perković nosi tenisice modne kuće Valentino koje lako ukradu pažnju



Razigranost kombinaciji dala je šarenica jaknica s ružičastim, crnim i zelenim šarama, a posebnu pažnju ukrale su i Sandrine bijele tenisice s ružičastim detaljem. Sportašica je nosila model modne kuće Valentino na predjelu pete i đonu ukrašen detaljima u obliku nitni.

Tenisice modne kuće Valentino Tenisice modne kuće Valentino Foto: Valentino

Zasigurno je riječ o tenisicama koje lako postaju zvijezda modne kombinacije. Cijena ovih Valentinovih tenisica je vrtoglavih 4440 kuna, a trenutno se u web trgovini mogu pronaći na sniženju od 75 posto te koštaju 1110 kuna.
 

 
U nastavku pogledajte i druga atraktivna odjevna izdanja Sandre Perković.

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju