Lucija Lugomer bila je među brojnim uzvanicama koje su se okupile na prvom festivalu ljepote u organizaciji portala zadovoljna.hr po imenu Beautyfest. Festival održan u hotelu Esplanade u Zagrebu okupio je vrhunske stručnjake s područja neinvazivne estetike, beauty brendova te zaljubljenice u dekorativnu i preparativnu kozmetiku.

Galerija Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 4 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 1 +2 Lucija Lugomer nosi tigrastu haljinu iz trgovine Reserved i sako iz Manga

Na prvom Beautyfestu održano je niz panela koje je moderirala Edina Pršić, a u kojem su otkriveni najmoderniji trendovi u tretmanima ljepote, tajne pravilne njege kože – izvana i iznutra, ali i kako održati mladoliki izgled.

Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 2 Lucija Lugomer nosi tigrastu haljinu iz trgovine Reserved i sako iz Manga (Foto: Slaven Janđel)

Beautyfest by zadovoljna.hr nije propustila ni Lucija Lugomer koja je za festival ljepote održan u zagrebačkom hotelu Esplanade odabrala odjevnu kombinaciju u kojoj je glavna zvijezda maksi haljina tigrastog uzorka. Riječ je o lanjskom hit-modelu iz trgovine Reserved, čiju popularnost dokazuje činjenica da je u svom ormaru imaju brojne žene i djevojke.

Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr (Foto: Slaven Janđel)

Preko uske rastezljive haljine, koja je istaknula njezin trudnički trbuh, Lucija je nosila crni sako klasičnog kroja iz trgovine Mango, ukrašen većim metalnim gumbima. Od obuće Lucijin izbor bile su bež gležnjače u stilu kaubojki od brušene kože, a outfit je upotpunila bež torbom s potpisom američkog dizajnera Michaela Korsa.

Lucija Lugomer nosi sako iz trgovine Mango (79.99 eura) Lucija Lugomer nosi sako iz trgovine Mango (79.99 eura) (Foto: shop.mango.com)

Lucija Lugomer sa suprugom Danijelom Grlićem ima trogodišnjeg sinčića Leona, a supružnici sada čekaju drugo dijete. Bebica bi na svijet trebala stići oko Božića.

Beautyfest by zadovoljna.hr: Festival ljepote s humanitarnom notom za koji se tražila karta više Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu +9 Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu

Diva nad divama: Bojana Gregorić Vejzović u maminoj haljini i 20 godina starom kaputu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu +0 Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Besprijekorno izdanje Edine Pršić na prvom festivalu ljepote portala zadovoljna.hr Edina Pršić na Beautyfestu Edina Pršić na Beautyfestu Edina Pršić na Beautyfestu +7 Haljina Isabel Marant

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju