Predsjednica Mađarske Katalin Novák i njezin suprug István Veres bili su gosti na 308. Sinjskoj alci, a dobrodošlicu im je izrazila i prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović koja je sa suprugom, predsjednikom Zoranom Milanovićem stigla na alku.

Galerija Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na Sinjskoj alci - 4 Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na Sinjskoj alci - 2 Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na Sinjskoj alci - 1 +6 Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na 308. Sinjskoj alci

Sanja Musić Milanović za 308. Sinjsku alku odabrala je profinjenu kombinaciju suknje i bluze. Hrvatska prva dama nosila je model suknje koji nikad ne izlazi iz mode - dugačku varijantu svevremenskog zvonolikog kroja u svijetloj nijansi, napravljenu od tvida.

Uz nju je kombinirala crnu bluzu s cvjetnim uzorkom u bež boji. Suknju je dodatno opasala predimenzioniranim crnim pletenim remenom sa smeđom kopčom. Umjesto obuće s visokim potpeticama, prva dama odlučila se za najudobniju varijantu koja osigurava udobnost i sigurnost na svakom koraku - balerinke.

Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na Sinjskoj alci - 3 Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na 308. Sinjskoj alci (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Vrlo slične balerinke, samo u drugoj boji, nosila je i mađarska predsjednica Katalin Novák. Dok su odabir Sanje Musić Milanović bile balerinke zelenkaste boje od lagano svjetlucavog materijala, Katalin Novák odlučila se za nude nijansu i brušenu kožu.

Predsjednica Mađarske za Sinjsku alku odjenula je elegantnu bijelu haljinu s prugastim dezenom u narančastoj, plavoj, zagasto ružičastoj, bež i žutoj boji. Outfit je upotpunila tankim remenom u srebrnom tonu i decentnim nakitom.

Više mi se sviđa kombinacija:

glasova:

U anketi odlučite čije vam se izdanje za 308. Sinjsku alku više sviđa, ono Sanje Musić Milanović ili Katalin Novák.

Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na Sinjskoj alci - 2 Sanja Musić Milanović i predsjednica Mađarske Katalin Novak na 308. Sinjskoj alci (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Sanja Musić Milanović: Obožavana suknja koja nikad ne izlazi iz mode za Sinjsku alku Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci +1 Sanja Musić Milanović na 306. Sinjskoj alci

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku? Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju