Sanja Musić Milanović uvijek plijeni pažnju svojim modnim izborima. Tako je bilo i sinoć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, u kojem je premijerno izvedena opera "Lennon", koja progovara o ubojstvu i smrti poznatog glazbenika iz grupe The Beatles.

Galerija Sanja Musić Milanović ljubiteljica je elegantnih kompleta u crnoj boji Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 3 Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 2 +1 Sanja Musić Milanović u elegantnom crnom odijelu ispred HNK-a u Zagrebu

Operu "Lennon" napisao je bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović u suradnji s Muzičkim biennaleom Zagreb, a prema libretu Marine Biti. Ne čudi stoga što se na premijernoj izvedbi u režiji Marine Pejnović i pod ravnanjem Ivana Josipa Skendera moglo vidjeti mnogo poznatih lica iz političkog vrha.

Sanja Musić Milanović u kazalištu se pojavila u društvu supruga i aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, a sjedili su uz bivše hrvatske predsjednike - Kolindu Grabar Kitarović i Stipu Mesića. Plijenila je pažnju u vrlo elegantnoj odjevnoj kombinaciji s kojom je teško pogriješiti.

Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 1 Sanja Musić Milanović u elegantnom crnom odijelu ispred HNK-a u Zagrebu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Prva dama Hrvatske odlučila se za izdanje u svevremenski crnoj boji – crne uske hlače na crtu i s porubom do iznad gležnja sparila je uz prsluk u istoj boji i strukirani sako asimetričnog kroja koji je na decentni način istaknuo njezinu ženstvenu siluetu.

Sanja Musić Milanović izdanje je začinila tamnozelenom torbicom, upečatljivim parom visećih naušnica i štiklama sa svjetlucavom kopčom.

Cipele s pravokutnom kopčom zaštitni su znak francuskog dizajnera Rogera Viviera, a prvi su put predstavljene 1965. godine tijekom modne revije Yvesa Saint Laurenta.

Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović u svečanoj loži sjedila je sa suprugom Zoranom, bivšim predsjednikom Stipom Mesićem i bivšom hrvatskom predsjednicom Kolindbom Grabar Kitarević (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Majstor Vivier u svojem je radu bio nadahnutom obućom markiza i vremenima kada je kopča na cipeli predstavljala takozvani "nakit" za stopala.

Sanja Musić Milanović: Cipele iz Zare koje izgledaju sjajno uz traperice i finije hlače Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 5 Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 2 Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 1 +3 Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 8

Sanja Musić Milanović: Odlično izdanje prve dame u kojem je glavna zvijezda kombinezon Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia +2 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia

Štikle s pravokutnom kopčom u ovom mileniju popularizirao je španjolski dizajner Manolo Blahnik osmislivši model Hangisi, koji je postao iznimno tražen zahvaljujući seriji "Seks i grad".

Pri stvaranju tog modela inspirirao se obućom dama iz europskog visokog društva s prijelaza iz 19. u 20. stoljeće.

Cipele s kopčom Rogera Viviera, 1450 eura Cipele s kopčom Rogera Viviera, 1450 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju