U Zagrebu je održana svečana premijera filma "Slatka Simona" redatelja i scenarista Igora Mirkovića i producenta Ivana Maloče. Glavni su junaci toga erotskog trilera Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović).

Galerija Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović s redateljem Igorom Mirkovićem +3 Sanja Musić Milanović u crnom izdanju na premijeri filma Slatka Simona

Oni rade kao na seks-chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) uplete se u Simoninu mrežu, počinje joj opsesivno slati poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom.

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Brojne poznate osobe iz svijeta filma, kulture i javnog života došle su na premijeru uzbudljivog filma. Među uzvanicima su bili i predsjednik Zoran Milanović te prva dama Sanja Musić Milanović.

Prva dama oduševila je pomalo rokerskim stajlingom. Crna boja od glave do pete pun je pogodak i ziheraška kombinacija s kojom se nikad ne može pogriješiti, a uz pomoć efektnih detalja lako se razigra.

Sanja Musić Milanović u crnom izdanju na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović u crnom izdanju na premijeri filma Slatka Simona (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Crnu lepršavu suknju prva dama kombinirala je s bluzom i kožnatim prslukom koji su se nazirali ispod odlične kožnate jakne.

Opet nije razočarala odabirom nakita - ogrlica od kaučuka i srebra posebno se istaknula, a ništa manje efektan nije bio ni predimenzionirani prsten. Odabrala je i okrugle srebrne naušnice, a izdanje je zaokružila jarkim crvenim ružem.

Sanja Musić Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović na premijeri filma Slatka Simona (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

A kako najbolje uskladiti izrez s modelom ogrlice?

Uparivanje ogrlice i izreza Uparivanje ogrlice i izreza (Foto: Zadovoljna.hr)

10 odličnih izdanja Sanje Musić Milanović otkad je postala prva dama Sanja Musić Milanović 5. siječnja 2020. godine Sanja Musić Milanović na inauguraciji u veljači 2020. Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović u studenom 2022. na večeri za španjolski kraljevski par +7 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Zagrebu u studenom 2022.

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku? Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju