Hrvatski liječnički zbor organizirao je treći po redu "Croatian Obesity Forum", posvećen sve učestalijoj pojavi metaboličkog sindroma u djece.

Na simpozij organiziran u sklopu Svjetskog dana debljine koji se obilježava 4. ožujka došla je i Sanja Musić Milanović.

Prva dama voditeljica je projekta Svjetske zdravstvene organizacije u Hrvatskoj "Childhood Obesity Surveillance Initiative - COSI", a također je i predstavnica Republike Hrvatske u Radnoj grupi Svjetske zdravstvene organizacije za prevenciju debljine te Europske radne grupe na visokoj razini za prehranu, tjelesnu aktivnost i prevenciju debljine.

Slika nije dostupna Sanja Musić Milanović: Bogata karijera nenametljive doktorice znanosti

Slika nije dostupna Uspješna borba s debljinom: 10 jednostavnih stvari koje možete učiniti za sebe već sada

Poslovne prigode poput ovih zahtijevaju primjeren i pomalo strog stajling, a njezina odjevna kombinacija u potpunosti je odgovarala kriterijima poslovne elegancije.

Prva dama nosila je sivo "špricano" odijelo u kombinaciji s bluzom visokog ovratnika i smeđim štiklama od brušene kože u kojima se pojavila i na nedavnoj predsjedničkoj inauguraciji svog supruga Zorana Milanovića.

Odijelo je dugo bilo zapostavljen dio ženskog ormara, ali posljednjih nekoliko sezona doživljava pravu modnu renesansu. Zahvaljujući brojnim komercijalnim brendovima koji su odijela uvrstili u svoju redovnu ponudu, žene se sve više vraćaju tom modnom adutu koji se može nositi u baš svim prigodama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju