O brizi za mentalno zdravlje uvijek treba govoriti te treba više govoriti, a to je bila i tema panela Budućnost mentalnog zdravlja održanog u hotelu Westin u Zagrebu. Panel je održan u organizaciji projekta Aktivna Hrvatska i Mentalnog treninga, a jedna od sudionica bila je i Sanja Musić Milanović.

Galerija Sanja Musić Milanović u kariranom odijelu i crnim čizmama - 4 Sanja Musić Milanović u kariranom odijelu i crnim čizmama - 6 Sanja Musić Milanović u kariranom odijelu i crnim čizmama - 2 +2 Sanja Musić Milanović nosi crne čizme s debelom petom

Prva dama Hrvatske i profesorica na Medicinskom fakultetu za panel Budućnost mentalnog zdravlja odabrala je modnu kombinaciju koja besprijekorno odgovara takvoj formalnijoj prilici.

Sanja Musić Milanović u kariranom odijelu i crnim čizmama - 6 Sanja Musić Milanović u kariranom odijelu u kombinaciji tamno plave i crne boje (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Odjenula je karirano odijelo u kombinaciji tamno plave i crne boje sačinjeno od dužeg sakoa te hlača tričetvrt dužine. Sako ima kopčanje na jedan gumb te s desne strane dva džepa, dok se s lijeve strane nalazi jedan džep. Ispod sakoa nosila je košulju plavo-zelene boje sa zgodnim sitnim naborima i podignutom kragnom.

Sanja Musić Milanović u kariranom odijelu i crnim čizmama - 2 Sanja Musić Milanović u kariranom odijelu i crnim čizmama (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Hlače na crtu su podvinute, a Sanja Musić Milanović spojila ih je s crnim kožnatim čizmama na visoku deblju petu i s četvrtastim vrhom. Riječ je o modelu od glatke kože, lagano nabranih sara, koji je jednostavan, a opet poseban i upečatljiv u raznim modnim kombinacijama.

Prva dama izdanje za panel upotpunila je većom pismo-torbom crne boje s patentnim zatvaračem te kompletom nakita, okruglim naušnicama i velikim prstenom.

Sanja Musić Milanović: Naoko ziheraške čizmice, ali s potpeticom koja je mali odmak od klasike Sanja Musić Milanović, Ivana Dragičević i Zoran Milanović Ivana Dragičević, Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović Sanja Musić Milanović u elegantnom odijelu na promociji knjige +2 Sanja Musić Milanović u razgovoru sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem

Baš, baš dobra! Suknja Sanje Musić Milanović podiže svaku kombinaciju Sanja Musić Milanović Premijera predstave Moji tužni monstrumi Premijera predstave Moji tužni monstrumi +0 Premijera predstave Moji tužni monstrumi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju