Hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović prisustvovao je svečanom otvaranju novog Hrvatskog kulturnog centra u Belle Chasse kod New Orleansa.

Galerija Sanja Musić Milanović Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović +1 Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović - 2

Prva dama odlučila se za kombinaciju koja odiše jednostavnošću i elegancijom i koja uvijek izgleda dobro. Radi se o crno-bijeloj kombinaciji koja je savršen odabir za razne prigode.

Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović (Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić)

Naime, crna i bijela boja u modnom se svijetu savršeno nadopunjuju, a ovaj spoj posebno je drag ljubiteljicama minimalizma i jednostavnosti.

Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović (Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić)

Prof.dr.sc. Sanja Musić Milanović nosila je crnu bluzu s efektnim ovratnikom u kombinaciji s crnim hlačama širokih nogavica. Preko bluze je nosila bijeli strukirani sako dužeg kroja, a kada je u pitanju obuća odlučila se za bijele salonke.

U ruci je nosila clutch torbu sive boje.

Sanja Musić Milanović: Torbica zebrastog uzorka koja podigne i najdecentniju kombinaciju Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 6 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 4 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 3 +3 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 7

Sanja Musić Milanović: Efektna "ombre" suknja u sjeni netipičnih balerinki Sanja Musić Milanović na Rabu - 1 Sanja Musić Milanović na Rabu - 2 Sanja Musić Milanović na Rabu - 4 +2 Sanja Musić Milanović na Rabu - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju