Ljeto je idealno vrijeme za promjenu frizure, a čini se kako tome nije mogla odoljeti ni Sarah Jessica Parker. Slavna glumica odlučila se tako na skraćivanje, ali i posvjetljivanje kose. Pogledajte u članku o kakvoj je frizuri točno riječ


Jedan od najboljih načina za osvježiti izgled zasigurno je promjena frizure, a to zna i Sarah Jessica Parker. Poznata glumica napravila je transformaciju kakvu već dugo nismo vidjeli na njoj. Naime, zbog uloge u novom filmu poprilično je skratila kosu te je posvijetlila. Ova promjena joj stvarno odlično stoji, što ne čudi jer je riječ o vrsti frizure koja je vječni klasik i koja odlično pristaje svima.

Nakon dugo vremena Sarah Jessica Parker promijenila je frizuru te oduševila novim izgledom

Tri razloga zašto je lob idealna frizura

1. Jednostavno održavanje zagarantirano je kod loba, odnosno dužeg boba. Za sušenje i oblikovanje kose nije potrebno izdvojiti puno vremena. Ovo je jedna od onih frizura koja s vrlo malo truda može izgledati fenomenalno.

2. Instantno mlađi izgled ćete postići s produženim bobom. Ova frizura je vrlo popularna i zbog toga, jer pruža efekt ležernosti te jednako dobro izgleda na osobama svih životnih dobi.

3. Bezvremenska je te svima odlično pristaje jer se može prilagoditi svakom obliku lica i strukturi kose. Bez obzira je li riječ o valovitom, kovrčavom ili ravnom lobu, ova frizura je uvijek u trendu.

Isto tako, odlična promjena pogotovo tijekom ljetnih mjeseci je posvjetljivanje kose. Glumičina boja kose pun je pogodak jer pomalo graniči s platinum plavom, ali nije toliko zahtjevna za održavanje kao ta nijansa.

Nakon što je Sarah Jessica dugi niz godina imala dugačku kosu s plavim pramenovima i onima boje meda, produženi bob i svijetla plava kosa vrlo su ugodno iznenađenje i pravo ljetno osvježenje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju