Većina mladenki vjerojatno bi promijenila barem neku sitnicu vezanu uz svoje vjenčanje, ali Sarah Jessicu Parker muči jedna veća "greška" koju je napravila kada se udavala za glumca Matthewa Brodericka.

Galerija +0 Sarah Jessica Parker u dramatičnoj haljini Zaca Posena - 6 Uz odabir sale i benda, najviše vremena buduće mladenke najčešće potroše na traženje savršene vjenčanice.

Sarah Jessica Parker ipak se odlučila za brzinsku varijantu kupovine vjenčanice, ušla u prvu trgovinu koja joj je pala na pamet i kupila – crnu haljinu.

Upravo je to odluka zbog koje danas žali.

Glumica se udala za kolegu Matthewa Brodericka 1997. godine na tajnoj ceremoniji ispred 100 uzvanika koji su mislili da dolaze na zabavu, ali zapravo su pozvani na njihovo vjenčanje. Matthew je nosio klasično muško odijelo, a Sarah haljinu brenda Morgane La Fay u crnoj boji.

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Da sam barem to napravila zato što sam bila kul, ali jednostavno me bilo sram trošiti puno vremena na traženje vjenčanice. Sjetila sam se jedne trgovine koju sam voljela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vješalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto bijelo. Lijepu pravu vjenčanicu kakvu sam trebala nositi tog dana, kazala je.

U jednom intervjuu priznala je da jednostavno nije željela privlačiti pažnju na sebe pa je i zbog toga odabrala crnu haljinu umjesto tradicionalnije bijele.

Sada bih željela haljinu poput modela Oscara de la Rente, s džepovima ispod struka, korzetom, punom suknjom, od tafeta ili satena. Taj kroj jako mi je privlačan zato što je vrlo staromodan, ali istodobno može izgledati jako moderno, zaključila je Sarah.

Možete li se zamisliti u crnoj vjenčanici?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju