Američka glumica i producentica Sarah Jessica Parker ljeto tradicionalno provodi u mjestu Bridgehampton, u neposrednoj blizini grada Southamptona, jednog od najpopularnijih ljetovališta poznatih i slavnih u SAD-u.

Galerija Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker uživa na plaži u Bridgehamptonu Sličan kupaći kostim nosila je i 2014. godine +2 Yamamay, 349 kn Tamo je sa suprugom Matthewom Broderickom kupila kuću u kojoj često boravi u društvu obitelji i prijatelja.

Ovih dana uživa u tipičnim ljetnim radostima, od izležavanja na plaži i čitanja knjige do plivanja. Za razliku od Carrie Bradshaw, lika koji je utjelovila u kultnoj seriji "Seks i grad", na plaži ne nosi živopisne kupaće kostime.
Sarah Jessica Parker uživa na plaži u Bridgehamptonu Sarah Jessica Parker uživa na plaži u Bridgehamptonu (Foto: Profimedia)
Već nekoliko godina ne odvaja se od jednodijelnih badića u tamnoj boji. Ovakvi jednostavni kupaći kostimi možda nisu pretjerano zanimljivi, ali itekako su praktični i nosivi, a to je glavni razlog zbog kojeg im se uvijek vraćamo.

Carrie Bradshaw sigurno bi ga zamijenila šarenim bikinijem kakve je nosila u seriji, nadopunjenim efektnim modnim dodacima koje je voljela nositi čak i na plaži.
Sličan kupaći kostim nosila je i 2014. godine Sličan kupaći kostim nosila je i 2014. godine (Foto: Profimedia)
Ako i vi, poput Sarah, ipak preferirate jednostavne jednodijelne kupaće kostime, zavirite u galeriju i pronađite nekoliko modela koje smo izdvojili za vas.
Yamamay, 349 kn Yamamay, 349 kn (Foto: Yamamay)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju