Zaručnici Iva Šarić i Bruno Petković zajedno sa sinčićem Adrianom uživaju na odmoru, a Iva je s pratiteljima na Instagramu podijelila i nekoliko njihovih fotografija s odmora.

Na jednoj od njih najviše pozornosti privlači modna kombinacija lijepe Ive stvorena za uživanje na godišnjem odmoru.

Gornji dio šarenog kompleta talijanske modne kuće Missoni čini kratko rezani top na vezanje dugih rukava koji otkriva trbuh.

Donji dio čine kratke hlačice s jednakim cik-cak uzorkom, koji je zaštitni znak brenda. Višebojni komplet napravljen je od viskoze.

Komplet modne kuće Missoni Komplet modne kuće Missoni (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uz komplet koji na ni jednoj plaži ne bi prošao neprimijećeno Iva je nosila bijele natikače s platformom modne kuće Chloe. Natikače s detaljima od jute na gornjem dijelu imaju ukršteno platneno remenje s ispisanim imenom brenda, a osim u bijeloj dolaze i u crnoj boji.

Natikače modne kuće Chloe Natikače modne kuće Chloe (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Iva je u opis fotografija stavila samo crveno srce, a objava je u kratkom roku skupila više od 24 tisuće lajkova.

Silvija Brozović: Kukičana haljina i popularni ruksak za početak uživanja na moru Marcelo i Silvija Brozović Marcelo i Silvija Brozović na odmoru - 1 Marcelo i Silvija Brozović na odmoru - 5 +2 Uz kukičanu haljinu Slvija je nosila ruksak modne kuće Saint Laurent

Iva Šarić u upečatljivim bijelim tenisicama koje svaku kombinaciju podižu na višu razinu Iva Šarić Iva Šarić Tenisice brenda Off-White +1 Iva Šarić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju