Zima je već uzela maha, pa su se brojne žene prošetale glavnim gradom u nešto tamnijim nijansama kakve su popularne u hladnijim mjesecima. Crna, siva, smeđa i bež neutralne su boje koje su uvijek nepogrešiv odabir, a baš zbog toga posebno se ističu hrabre dame koje zimi vole nositi nešto upečatljivije odjevne kombinacije - koje tjeraju kišu i sive oblake.

Galerija Street style izdanje u zelenoj i ružičastoj boji Street style izdanje u zelenoj i ružičastoj boji Street style izdanje u zelenoj i ružičastoj boji +3 Zagrebački street style

U jednoj je takvoj kombinaciji prošetala se crvenokosa dama iz Zagreba i tako privlačila poglede.

Istaknula se hrabrom kombinacijom boja koju je nosila s puno samopouzdanja, a radi se o zelenoj i ružičastoj. Podloga su njezina modnog odabira ružičaste najlonke i karirana haljina u kombinaciji ružičaste i zelene boje, koju je odlično zaokružila elegantnim kaputom u nježnoj zelenoj boji.

Točka na i ovoga street style izdanja jest i efektni šal u istoj ružičastoj nijansi koji je cijelu kombinaciju podigao na još višu razinu.

Street style izdanje u zelenoj i ružičastoj boji Street style izdanje u zelenoj i ružičastoj boji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zelena boja prije svega je simbol prirode, njezina obnavljanja i rasta, a poznato je i da pogled na zelene nijanse u nama stvara osjećaj smirenosti. Popularna boja odlično se slaže s mnogim drugim bojama, a u kombinaciji s ružičastom prava je modna poslastica koju mogu nositi samo najhrabrije dame.

Biste li nosili kombinaciju zelene i ružičaste?

glasova:

U galeriji na početku teksta pogledajte još izdanja sa zagrebačke špice koje tjeraju sive oblake, a u anketi nam recite što mislite o kombinaciji zelene i ružičaste.

Street style izdanje u zelenoj i ružičastoj boji Zagrebački street style (Foto: Josip Moler/Cropix)

Street style dvoboj Pariza i Zagreba: Glasajte i odaberite ljepša modna izdanja Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 9 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 1 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 6 +7 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 5 Šest boja uz koje će zelena najviše doći do izražaja Zelena i ljubičasta Zelena i bijela Zelena i žuta +2 Zelena i tamnoplava

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju