Vjerojatno se mnogi od vas sjećaju šarenih božićnih drvaca iz djetinjstva koja su se ukrašavala kuglicama raznih boja i nije niti bilo važno koliko se te boje slažu jer na kraju je jelka uvijek izgledala lijepo, pa makar bila i najšarenija.

Galerija Šarena božićna drvca - 10 Šarena božićna drvca - 11 Šarena božićna drvca - 6 +9 Šarena božićna drvca

Posljednjih nekoliko sezona imali smo trend decentnije ukrašenih drvaca, u pastelnim tonovima, u jednoj ili dvije boje, i takva drvca izgledaju vrlo elegantno i profinjeno. No ove godine božićne jelke ponovno su šarene, barem tako kaže jedan od najvećih blagdanskih trendova.

Šarena božićna drvca - 1 Šarena božićna drvca (Foto: Living4media)

Prepustite se mašti i bojama jer s kombinacijama zaista ne možete pogriješiti – što šarenije, to bolje! Mnoštvo boja i šarenilo učinit će Božić još veselijim i nezaboravnijim blagdanom, a u šarenom drvcu naročito će uživati djeca. I ona će tako stvoriti najljepše božićne uspomene, baš kao što ste ih i vi stvarali dok ste bili djeca...

Bliži se, bliži: Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 10 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 11 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 3 +9 Šarena božićna drvca

Ideje za ukrašavanje doma s lampicama 12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače

U fotogaleriji na početku teksta pronađite ideje za ukrašavanje božićne jelke s kuglicama i ukrasima različitih boja zbog kojih ćete zaboraviti na jednobojna drvca – barem za ovu sezonu.

Šarena božićna drvca - 5 Šarenilo boja ove godine veliki je trend kada je o riječ o ukrašavanju božićnog drvca (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju