Pobjeći na dva dana u neku kolibu s dragim ljudima zvuči kao idiličan vikend. A mi smo pronašli jednu šarmantnu kolibu smještenu na kraju šume blizu švedskog grada Uppsala.

Šumske kolibe zaista imaju neku posebnu čar i privlačnost, i kao stvorene su za opušteni vikend kada možemo uživati u svakom trenutku i zaboraviti na stres i probleme. Upravo takvu pozitivnu "vibru" ima drvena koliba koja se nalazi u gradu Uppsalu u Švedskoj uređena u šarmantnom rustikalnom stilu.

Puna svjetlosti i topline: Romantična kućica u koju bismo se lako zaljubili Idilična kućica puna svjetlosti i topline - 8 Idilična kućica puna svjetlosti i topline - 9 Idilična kućica puna svjetlosti i topline - 14 +10 Idilična kućica puna svjetlosti i topline - 12

Šarmantni dom Mirjane Svatoš iz Daruvara uređen u shabby chic stilu - 18 Mali shabby chic raj: Kuća u Daruvaru u kojoj svaki detalj ima svoju slatku priču

Idilična kućica uređena u neodoljivom vintage stilu - 5 Idila! Kućica u kojoj bismo voljeli provesti (barem) vikend

U kolibi, prikladno, prevladava drveni namještaj u bijeloj, smeđoj i plavoj boji, dok žuto obojeni zidovi interijeru daju posebnu vedrinu. Sa zapravo vrlo jednostavnim uređenjem stvoren je prostor koji osvaja na prvi pogled i u kojem bismo rado proveli kratki odmor.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju