Žuti detalji razigrat će i osvježiti svaki prostor i upravo je najbolje ostaviti je u detaljima jer sa žutom nije dobro pretjerivati s obzirom na to da u prekomjernoj količini može imati uznemirujući učinak. No kada se malo žute boje doda životnom prostoru, onda je to milina.

Galerija Bijela kuhinja sa žutim lampama visilicama - 7 Bijela kuhinja sa žutim lampama visilicama - 4 Bijela kuhinja sa žutim lampama visilicama - 3 +4 Žuti detalji razigrat će i osvježiti svaki prostor

Dokazuje to i ova bijela kuhinja u kojoj su žute lampe visilice stvorile vrlo šarmantan i živahan ugođaj. Takve jednostavne, a efektne lampe podignut će i najobičniju kuhinju, ali i utjecati na ugođaj jer boja sunca ima topao učinak, budi vedrinu te asocira na sreću, radost i optimizam. U ovoj kuhinji taman je toliko žute da se stvori takvo idilično ozračje.

Bijela kuhinja sa žutim lampama visilicama - 8 Bjelina uz malo žute čini se kao pun pogodak (Foto: Living4media)

Iva iz Zadra: "Keramičar me pitao želim li taj 'cirkus' u kući, a poslije je terrazzo pločice želio i u svojoj kuhinji" Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 3 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 2 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 5 +6 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 8

Još malo te vedre boje dodano je s pletenim jastučićem za stolac u blagovaonici, a jako nam se sviđa i zgodna vaza s vodoravnim crno-bijelim prugama koju krasi bijelo cvijeće. Bjelina uz malo žute čini se kao pun pogodak pa možda i vi svoju kuhinju poželite urediti na sličan način.

Bijela kuhinja sa žutim lampama visilicama - 3 Žuti detalji razigrat će i osvježiti svaki prostor (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju