Mnogi u svojim domovima vole urediti neki kutak za provođenje slobodnog vremena, ispijanje jutarnje kave i trenutke opuštanja koji nam puno znače. To može biti i sasvim mali kutak s okruglim stolićem koji će uz samo nekoliko detalja postati idila za uživanje.

Jedan takav idiličan kutak uređen je u sklopu kuhinje koja sama po sebi izgleda besprijekorno, a taj kutak daje joj dodatni šarm i ljepotu. Kuhinja je bijela sa zlatnim ručkama, a jako nam se sviđa i šank na kojem je smješten sudoper, uz dovoljno prostora za pripremanje jela i obiteljska druženja.

U kutu pored prozora smješten je bijeli okrugli stol i dva stolca zgodnog dizajna, a samo jedan detalj bio je dovoljan da ovom mjestu uz prozor da posebnu ljupkost i šarm - vaza s cvijećem u najnježnijoj nijansi ružičaste. Ispijanje jutarnje ili popodnevne kave, doručak ili trenuci opuštanja i uživanja imaju ovdje posebnu čar, a blizina prozora pruža dovoljnu količinu prirodne svjetlosti koja nas puni optimizmom i energijom.

Slika nije dostupna Šarmantni mali stan s upečatljivim detaljima u kojem kao da živi proljeće

Slika nije dostupna Kuhinja je sada prekrasna! Par koji je od zapuštenog dvosobnog stana napravio divan dom

Jako nam se sviđa ideja započeti dan u ovom šarmantnom kutku, a možda vas i nadahne da u vlastitom domu uredite nešto slično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju