Uskoro nam stižu vedri, sunčaniji i topliji dani i to nas veseli jer proljeće sa sobom uvijek donosi optimizam i bolje raspoloženje. Inspiraciju u ljepoti proljeća pronašli su i vlasnici šarmantnog stana uređenog detaljima u divnim pastelnim nijansama i optimističnoj žutoj boji.

Galerija Šarmantni mali stan u kojem kao da živi proljeće - 6 Šarmantni mali stan u kojem kao da živi proljeće - 3 Šarmantni mali stan u kojem kao da živi proljeće - 4 +5 Detalji u pastelnim nijansama zelene, ružičaste i plave boje unijeli su dašak vintage stila u ovu malu retro idilu

Iako je stan malen, u njemu se našlo dovoljno mjesta za uređenje ljupkog prostora za život koji pršti vedrinom i šarmom. Detalji u pastelnim nijansama zelene, ružičaste i plave boje unijeli su dašak vintage stila u ovu malu retro idilu.

Šarmantni mali stan u kojem kao da živi proljeće - 5 Detalji u pastelnim nijansama zelene, ružičaste i plave boje unijeli su dašak vintage stila u ovu malu retro idilu (Foto: Living4media)

Uz sjedeću garnituru u klasičnoj, elegantnoj sivoj boji, detalji u svijetlim tonovima još ljepše dolaze do izražaja stvarajući harmoniju kakvoj teži svaki dom.

Kako urediti mali balkon? - 5 Samo su tri detalja dovoljna da balkon postane omiljeno mjesto u stanu

Stan od 60 kvadrata u Novom Sadu Dragana Rakića - 11 Zapušteni stan od 60 kvadrata u Novom Sadu pretvoren u lijepi dom kao iz pariških magazina

Kuhinja u također retro stilu dođe kao šlag na torti u ovom ljupkom malom stanu, kao i pleteni okrugli tepih u dnevnoj sobi u nature nijansi te drveni okrugli stol ukrašen proljetnim cvijećem.

Šarmantni mali stan u kojem kao da živi proljeće - 8 Kuhinja također u retro stilu dođe kao šlag na torti u ovom ljupkom malom stanu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju