Želite prvi put zaplesati balet? Ili mu se vratiti nakon dugo vremena? Uz to biste voljeli nekome pomoći? Plesni studio Edite Cebalo ima sve: savršen termin koji odgovara svima - studentima, zaposlenima, umirovljenicima: srijeda, 19 sati. Uz to, na taj sat možete povesti svoje ljubimce.

Naime, ovo je prvi pet friendly plesni studio u našoj zemlji, a sav prihod od sata vlasnica studija Edita Cebalo odlučila je donirati Azilu Osijek, odnosno njihovu mačku Roniju, koji se bori s opakom bolešću FIP, a lijek je iznimno skup.

Na ulazu u dvoranu u Medulićevoj ulici, gdje se studio nalazi, smjestit će se kasica u koju će svatko tko dođe ubaciti 20 kuna ili više, koliko želi. To je sve što treba izdvojiti za sat vremena plesa.

Nije nam važna razina znanja, godine, spol... Svi su dobrodošli. Samo neka ponesu usku odjeću, masku i želju za plesom. Mi smo tu da vas uvedemo u magiju baleta, pojašnjava Edita. Svi koji žele doći mogu se prijaviti na stranici Balet za odrasle na Facebooku.

Haljina Jennifer Grey iz 'Prljavog plesa' imala je po sebi ispisane citate iz Biblije - 2 Let's dance! Najbolji razlozi zbog kojih trebamo plesati kada god nam se pruži prilika

Ako dolazite s ljubimcem, javite - čisto da se zna koliko pasa, mačaka i drugih životinja stiže kako bi sve prošlo savršeno. U studiju će biti osigurana voda za ljubimce, a vlasnicima se savjetuje da ponesu dekicu na kojoj bi njihovi krzneni prijatelji mogli malo odspavati dok oni plešu.

Balet je savršena tehnika. Želimo je približiti svima, da se u nju zaljube, da osvijeste koliko je tijelo voli. Kako bi rekla naša slavna balerina Ana Roje: 'U baletu ima mjesta za svakoga'. To je zaista tako i zato su kod nas dobrodošli baš svi, zaključuje Edita Cebalo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju