Najudobnije proljetne hlače su one napravljene od prirodnih materijala koje su ugodne za nošenje i u kojima ništa ne steže.

Galerija Hlače s elastičnim pojasom nose se ovog proljeća i na hrvatskim ulicama Bershka hlače, 25,99 eura Boohoo hlače, 17,79 eura +12 C&A hlače, 39,99 eura

Elastični pojas nije rezerviran samo za trenirke. U novim proljetnim kolekcijama u hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima sve je više modela hlača s gumicom u struku.

Ovaj tip hlača može se kombinirati za dnevne i večernje prilike – izgledat će lijepo uz tenisice i štikle, a može se nositi na kavicu s prijateljicama, na posao, ali i večernji izlazak.

Stradivarius hlače, 19,99 eura Stradivarius hlače, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ovoga proljeća osobito su popularne lepršave hlače od lana s elastičnim pojasom koje pružaju maksimalnu udobnost.

Ovaj tip hlača obično ima nešto šire nogavice, a mogu se pronaći u različitim bojama – od nježnih pastelnih nijansi do svevremenski crne boje.

Zavirili smo u trgovine i izdvojili 15 modela hlača s rastezljivim pojasom, a koje se mogu pronaći po cijeni od sedam do 40 eura.

C&A hlače, 39,99 eura C&A hlače, 39,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ove cipele su hit: Pet najpopularnijih modela za proljetnu sezonu Tosca Blu (Karla), 199 EUR Slingback modeli s niskom potpeticom Stradivarius, 22,99 EUR +7 Balerinke

Proljetna garderoba: 25 komada s kojima možete izdržati cijelu sezonu Bershka, 9,99 EUR Pull & Bear, 7,99 EUR C&A, 25,99 EUR +22 New Look, 17 EUR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju