Mace obožavaju ležati, odmarati se i spavati u svojim nastambama i kutijama, a sada postoji i nešto potpuno drukčije – šator za mace.

Poznato je da znatiželjne mace vole istraživati nove stvari, ove ljubimice krasi avanturistički duh, a s velikom znatiželjom istražit će i šator dizajniran upravo za mačke, izum tvrtke Tinker.

Mace obožavaju ležati, odmarati i spavati u svojim nastambama i kutijama, a sada postoji i nešto potpuno drugačije – šator za mace

Nazvana Adventure Tent (avanturistički šator), ova nastamba ima izgled pravog malog indijanskog šatorčića, a maca se u njemu može ugodno smjestiti, skrivati se (što mačke jako vole) ili iz njega promatrati što rade njezini vlasnici i što se zanimljivo zbiva u njezinoj okolini. Šator je inspiriran avanturističkom prirodom mačaka i kulturom kampiranja, a njegova je prednost i ta što ga možete premještati po domu i nositi svugdje sa sobom – vrlo ga je jednostavno rastaviti i ponovno složiti.

Šator za mace - 2 Adventure Tent dolazi u raznim bojama (Foto: tinkertrading.com)

U skladu s filozofijom samog proizvoda, šatori za mace ručno se šivaju u kanadskoj preriji te dolaze u raznim bojama. Po želji, gornji platneni dio šatora može se skinuti te ostaje samo viseći ležaj u kojem mace, koje su ga već isprobale, mogu satima odmarati, dremuckati i čvrsto spavati.

Šator za mace - 3 Gornji platneni dio šatora može se skinuti te ostaje samo viseći ležaj (Foto: tinkertrading.com)

Svojim dizajnom šator će se lijepo uklopiti u svaki prostor, a osim kao mačja nastamba, istovremeno će imati i funkciju ukrasa u domu. Adventure Tent može se naručiti i u Hrvatsku po cijeni od 73,38 eura (oko 544 kune).

Šator za mace - 1 Šator je inspiriran avanturističkom prirodom mačaka i kulturom kampiranja (Foto: tinkertrading.com)

Pogledajte i:

Oaza za mace: Prvi mačji hotel u Hrvatskoj u kojem ljubimice borave kao kraljice Prvi hotel za mačke u Hrvatskoj otvoren je u Dugom Selu - 15 Prvi hotel za mačke u Hrvatskoj otvoren je u Dugom Selu - 14 Prvi hotel za mačke u Hrvatskoj otvoren je u Dugom Selu - 12 +13 Prvi hotel za mačke u Hrvatskoj otvoren je u Dugom Selu - 7
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju