Monica Bellucci jedna je od onih žena koja s godinama izgleda sve ljepše i ljepše. Zanosna talijanska glumica, model i seks simbol današnjice o svojoj ljepoti uvijek govori izrazito skromno i bez velikih filozofija. U očima svjetske javnosti, osim njenih glumačkih sposobnosti, pojam je i njena top forma kroz cijeli život pa i danas, u 53. godini života.

Prehrambene navike Monice Bellucci

Monica Bellucci vjeruje u kontrolu veličine porcije. To joj omogućuje konzumiranje svega za čim žudi bez opasnosti od nakupljanja viška. Ne čudi ovakav stav 53-godišnje talijanske filmske glumice jer uz tisuće vrsta ukusnih tjestenina, više od 500 vrsta sireva od kojih u najpoznatije ubrajamo mozzarellu, gorgonzolu, riccotu i mascarpone i maslinovog ulja koje Talijani dodaju u gotovo sva jela, u Italiji je teško biti na dijeti. U prehrani ne čini previše ustupaka, ali zanosna glumica pije jako puno vode kojom otklanja nečistoće u organizmu i potiče probavu. Izgladnjivanje za nju nije opcija. Slatko zadovoljstvo u kojem uživa je čokolada.

Sportske navike Monice Belluci

Svoje tijelo oblikuje plivanjem i jogom. Jednom prilikom je otkrila kako za plivanje odvaja vrijeme čak četiri puta u tjednu po 45 minuta. Joga je za nju vrijeme u kojem istovremeno čini dobro za svoje tijelo, ali i um. Iako sportaši i nutricionisti preporučaju jutarnju tjelovježbu, ova izazovna Talijanka kaže kako je prelijena da bi ujutro otišla u teretanu. S obzirom na količinu dnevnih obaveza, jutarnju tjelovježbu bi morala odraditi ranom zorom, a za to nema previše volje.

Postoje i nesavršenosti na njezinom tijelu, ali modni stručnjaci kažu kako Monica ima rješenje i za to. Kako bi ih što manje isticala pomno odabire što obući. Monicu Bellucci često vidimo u dugim crnim haljinama koje prekrivaju sve nedostatke.

Na pitanje "Kako biti prekrasna?" teško je odgovoriti i jednoj od najljepših žena na svijetu. U intervjuu za Daily Mail, Monica Bellucci rekla je kako nema skrivenih tajni u njenoj ljepoti. Ljepota mora doći iznutra. Ako se ne osjećate dobro, nije moguće da izgledate dobro. To vrijedi i za mlade djevojke i za žene koje su već doživjele brojna iskustva u životu.

Svojim obožavateljicama savjetovala je i da pokušaju u potpunosti zavoljeti svoje tijelo. Ja nisam opsjednuta kilogramima. Žena sam i imam obline. Ako ste prirodna mršavica, to je predivno, ali ako ste žena s više oblina, mislim da ne morate pokušavati promijeniti to.

Priznaje kako je nakon rođenja dvije kćeri ipak uložila malo više truda u tjelovježbu. Liniju je održavala jogom, no ističe kako opsjednutost fit izgledom nikada nije bila dio njenog života.

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s "Dukat mliječna industrija d.d." i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju