Iako su zagrebačke ulice u ljetno vrijeme poprilično opustjele, a pogotovo u prvom dijelu kolovoza, i dalje mogu predstavljati dobar izvor nadahnuća za modne igre.

Galerija Savršeno izdanje za ljeto Brineta iz centra Zagreba u bijeloj ljetnoj kombinaciji Bijele tenisice su mnogim damama omiljeni izbor ljeti +4 Brineta iz centra Zagreba u bijeloj ljetnoj kombinaciji

Dokazuje to i nasmiješena brineta s Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu koja je privukla poglede iznimno jednostavnom, ali efektnom street style kombinacijom.

Mlada dama vješto je sparila naizgled svakodnevne modne komade koje većina dama ima u svojem ormaru u ležerno izdanje za šetnju gradom.

Brineta iz centra Zagreba u bijeloj ljetnoj kombinaciji Brineta iz centra Zagreba u bijeloj ljetnoj kombinaciji (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Odabrala je odjevne komade u bijeloj boji koju stručnjaci savjetuju kao savršeno rješenje za jako ljetno sunce i visoke temperature.

Kombinacijom je dominirao trendovski par svijetlih poderanih traperica šireg kroja nogavica koji je iskombinirala sa sportskim crop-topom i bijelom lanenom košuljom.

Bijele tenisice su mnogim damama omiljeni izbor ljeti Bijele tenisice su mnogim damama omiljeni izbor ljeti (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Na nogama je nosila još jedan ljetni favorit – kožnate tenisice u bijeloj boji koje pružaju udobnost, ali i brojne mogućnosti za modne igre.

10 modela omiljenih ljetnih tenisica koje ćemo nositi i najesen Bijele tenisice nosit će se i najesen CCC bijele tenisice, 199 kn H&M bijele tenisice, 180 kn +7 Cropp bijele tenisice, 199 kn

Izdanje je zaokružila elegantnom torbicom, sunčanim naočalama, te decentnim komadima nakita. Najbolji modni dodatak, pak, bio je njezini široki osmijeh koji nije skidala s lica.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela traperica po uzoru na mladu damu iz centra Zagreba.

Bershka traperice, 199,90 kn Bershka traperice, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju