Trudnoća je, kako i samo ime govori, drugo stanje tijela žene tijekom kojeg se događaju brojne promjene. U tom razdoblju žene su obasipane novim informacijama, što im može izazvati osjećaj straha i zabrinutosti. Zahvaljujući Lumbalis centru Terma Sveti Martin i paketu priprema za porod trudnice se mogu opustiti od prvog dana trudnoće pa sve do izlaska iz rodilišta


Kako bi budućim majkama maksimalno olakšali trudnoću, ali ih i pravovremeno informirali i pripremili za porod, u Lumbalis Centru zdravlja u sklopu Terma Sveti Martin stručno osoblje je organiziralo detaljnu pripremu za porod.

Zahvaljujući Lumbalis centru Terma Sveti Martin, trudnice se mogu opustiti od prvog dana trudnoće pa sve do izlaska iz rodilišta

Riječ je o psiho-fizičkoj pripremi pod stručnim vodstvom licenciranih instruktora za vođenje tjelesnih aktivnosti u trudnoći koja obuhvaća:

- Vježbi za trudnice
- Tehnike disanja
- Tehnike opuštanja
- Radionice psihičke pripreme za porod
- Radionice dojenja

No, s obzirom na to kako je ženama i tijekom poroda potrebna pomoć i podrška, Lumbalis centar zdravlja organizirao je suradnju s Doulama - dobrim vilama poroda koje budućim majkama pružaju psihičku podršku tijekom cijelog poroda, ali i nakon njega.

U sklopu paketa priprema za porod nalazi se Welness program i Temple of life - luksuzni bazenski kompleks u kojem se trudnice mogu:

- sigurno opustiti i plivati u termo mineralnoj vodi
- koristiti slanu sobu,
- uživati u raznim kupkama
- koristiti masaže i refleksoterapiju stopala.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju