Svjesni smo kako nisu djeca jedini potrošači dječje hrane; i stariji vole „ukrasti“ dječje hrane i zasladiti se njome jer je jako hranjiva i ukusna te vraća u djetinjstvo.

 Čokolino je savršeni primjer: to je bezvremenski užitak bez obzira na godine, hrana za sve generacije i za sve ukuse. Zbog toga je tijekom godina razvijen širok asortiman Čokolino proizvoda: Plus, Fit, Lješnjak Čokolino i Čokolino Baby - svatko može naći svojeg favorita.

Kako gotovo polovica ljudi na svijetu doručkuje iz zdjelice sa žlicom, energetski bogat obrok Čokolino Plus idealan je za početak dana, ali i užinu ili večeru. Svojom kombinacijom zobenih i kukuruznih pahuljica te hrskavih čokoladnih rižica, zdjelica Čokolino Plusa izvor je proteina i sadrži čak osam vitamina. Za one koji više vole bijelu čokoladu, iz Lino svijeta stiže savršeni proizvod za njih: Čokolino Plus White. Bijele pahuljice obogaćene zobenim i kukuruznim pahuljicama, hrskavim žitaricama i bijelom čokoladom predstavljaju savršenu kombinaciju za užurbani dnevni ritam i sve dnevne izazove.

Isprobajte novi Čokolino Plus White i uživajte u hranjivom i ukusnom obroku!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju