Novinarka Red Carpeta, Fani Stipković, isprobala je senzual fitness na kojem ju je o tajnama S faktora podučila Ana Kuhanec, žena koja je svoje znanje brusila u SAD-u.

S kao prirodni oblik ženskog tijela, S kao senzualnost, S kao seksepilnost, S kao snaga, S kao samopouzdanje. S faktor je novi revolucionarni oblik fitnesa namijenjen isključivo ženama.

Sjedinjujući jogu, ples i erotske pokrete, S faktor pruža zdrave kardio vježbe, kao i neke nove trikove za spavaću sobu. Tonificira mišiće, učvršćuje tijelo, povećava fleksibilnost, skida suvišne kilograme i povećava razinu energije.

Striperske i vježbe oko šipke fokusiraju se na gornji dio tijela i snagu abdomena. Ujedno jačaju samopouzdanje i ženama pružaju nov osjećaj za doživljaj vlastitog tijela.

Fitness je kreirala holivudska glumica Sheila Kelley poznata iz serija "Zakon iz Los Angelesa" i "Sestre", filmova "Singles" i "Jednog lijepog dana", kao i mnogih drugih. Pripremajući se za ulogu striptiz plesačice u filmu "Ples u Plavoj iguani" učila je striperske pokrete i ples od profesionalnih plesačica.

Tako je došla na ideju da osmisli novi fitness sa ženstvenim senzualnim pokretima koji naglašavaju ženske obline, umjesto da ih izravnavaju kao većina drugih oblika vježbanja prilagođenih muškom tijelu.

Ali, Sheilla nije samo glumica, ona je i supruga (udana za Richarda Schiffa, popularnog glumca iz "Zapadnog krila") i majka (ima dvoje djece) koja sretan brak može zahvaliti upravo novoprobuđenoj erotskoj snazi te samopouzdanju i unutarnjem miru koji joj je donijela.

Danas je Sheilla jedan od najpopularnijih fitness gurua u Americi. Osnovala je program vježbanja pod nazivom S faktor koji su usvojili fitness centri diljem SAD-a. Živi u Los Angelesu, gdje je nedavno otvorila novi prošireni centar za S faktor.

Hrvatska je prva zemlja u Europi u kojoj je prevedeno ovo recentno američko izdanje. Osim knjige, najesen kreće i tečaj S-faktora u fitness centrima.

Više o S faktoru možete saznati ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju