Svaka modna sezona donosi i nove trendove u bojama lakova za nokte, a ove zime najpopularniji će biti lakovi u najčišćoj (ne)boji.

Galerija Bijeli lakovi za nokte trend su ove zime - 1 Bijeli lakovi za nokte trend su ove zime - 6 Bijeli lakovi za nokte trend su ove zime - 4 +4 Chanel Le Vernis, nijansa Pure White, 281 kn  

Bijele lakove za nokte najčešće vežemo uz ljeto, kad želimo istaknuti preplanulu put. No bjelina je sinonim i za zimu, pa će u narednim mjesecima bijeli lakovi za nokte biti vrlo popularni. Bijeli nokti zapravo su suptilnija alternativa crvenim noktima, koji su također vječna klasika bez premca. Birati možete između mat nijansi, bisernih, sedefastih i onih s metalnim sjajem, a uvijek se možete odlučiti i za svevremensku francusku manikuru.

Lakovi za nokte u bojama koje se savršeno slažu s toplim pletivom Lijepi nokti i toplo pletivo savršen su spoj Essie Sweather Weather, 79,99 kn Dior, Wild Earth, 209 kn +7 Opi, Yank My Doodle, 99 kn

essence, VIbrant Magma 16,90 kn Savršene alternative: 10 tamnih lakova idealnih za hladnije dane (a nijedan nije crni)

Lakirani nokti Omiljeni oduvijek i zauvijek: 10 kultnih lakova za nokte koji pobjeđuju sve trendove

Bijeli lakovi za nokte bit će sjajan izbor za posao, ali i blagdanska slavlja pred nama. Izgledat će decentno, elegantno, lijepo i baš idealno za zimu.

Bijeli lakovi za nokte trend su ove zime - 5 Artdeco, nijansa Glacier, 69,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju