Iz mora bikinija i kupaćih kostima koji se mogu pronaći u trgovinama nije jednostavno pronaći onaj pravi. Odlučili smo provjeriti ponudu bikinija i kupaćih kostima koji jako dobro pristaju ženama s manjim grudima.

Galerija Push-up bikini uvijek je dobar izbor za manje grudi Bikiniji koji laskaju malim grudima - 7 Bikiniji koji laskaju malim grudima - 1 +5 Topshop, gornji dio 42 kn, donji dio 17 kn  

Za male grudi najbolje je izabrati model grudnjaka s uzorkom, ukrašen volanom i naravno push-up koji će stvoriti lijepi dekolte. Dobar izbor bit će i lagano podstavljeni grudnjak, neovisno o tome kakav je model.

No, bez obzira na modna "pravila", najvažnije je da izaberete bikini ili kupaći kostim u kojem ćete se vi osjećati dobro na plaži pa neka vam to bude prvi uvjet prilikom kupovine.

Kupaći kostim Kupaći kostimi: Odaberite model koji najbolje pristaje vašoj građi tijela

Slika nije dostupna v

U trgovinama smo pronašli sedam bikinija i jedan kupaći kostim koji laskaju manjim grudima, a kakva je ponuda, doznajte klikom na fotogaleriju.

Bikiniji koji laskaju malim grudima - 4 Yamamay, gornji dio 229 kn, donji dio 129 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju