Bliži se sezona proljetnih vjenčanja, koja znači i potragu za savršenom haljinom u kojoj ćete zasjati u ulozi kume, prijateljice, pratnje...

Galerija Dio nove H&M Conscious Exclusive kolekcije su komadi u kojima nećete ostati nezamijećeni H&M, 179 eura (1330,38 kn) H&M, 199 eura (1479,02 kn) +4 H&M, 149 eura (1107,41 kn)

Proljetna vjenčanja idealna su kada je u pitanju odabir odjeće jer znače ugodne temperature i mogućnost da se odjenete ležerno i udobno, a istovremeno i ženstveno i lepršavo.

Ako ćete uskoro biti kuma na vjenčanju, vaša haljina bit će druga najvažnija na taj veliki dan. Ako je vaša uloga nešto manja, svejedno želite lijepo izgledati.

Potragu za savršenom haljinom možda će okončati nova H&M-ova kolekcija Conscious Exclusive, koju, između ostalog, čine haljine koje su idealan odabir za svečane prigode, bile te prigode vjenčanja ili neke druge svečanosti.

H&M suknja koja je moćna i ženstvena Za štikle i tenisice: Raskošna H&M suknja koja je već na mnogim listama želja

Suknje s volanima idealan su izbor u proljeće 10 suknji s romantičnim detaljem nosivih u svim prigodama

Dizajneri te kolekcije inspiraciju su pronašli u čudesima planeta Zemlje, njezinim ljekovitim svojstvima i prirodnim ljepotama.

Komade odličuje neočekivana mješavina cvijeća i metala sa ženstvenim volanima.

Mi smo izdvojili deset haljina koje su odličan izbor ako ste kuma ili gošća na proljetnom vjenčanju, ali poslužit će i za bilo koju drugu svečanu prigodu. Pogledajte ih u našoj galeriji.

H&M, 199 eura (1479,02 kn) H&M, 199 eura (1479,02 kn) (Foto: H&M)

Uz haljinu trebat ćete i cipele. Ako su vaš izbor ravni modeli, pogledajte deset cipela u bijeloj boji i nježnim bojama koje će biti idealan izbor za mladenke, ali i za gošće na vjenčanju.

Od 150 kuna: 10 ravnih cipela za vjenčanje koje i poslije možete nositi I cipele s ravnim potplatom mogu biti savršen izbor za vjenčanje Ravne cipele za vjenčanje - 5 Ravne cipele za vjenčanje - 9 +7 Ravne cipele za vjenčanje - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju