Dobra maskara neizostavan je dio make-upa, a u ljetnim mjesecima posebno mjesto u kozmetičkim torbicama ima vodootporna verzija ovog ženama omiljenog pomagala.

Galerija Žena nanosi maskaru Bourjois Helathy Mix Clean maskara, 109,90 kn YSL Lash Clash maskara, 305 kn +4 MAC In Extreme Dimension vodootporna maskara za volumen, 239 kn

Svi koji su kupovali maskaru znaju da izbor nije uvijek tako jednostavan, a sigurno znamo da ne želimo crne krugove oko očiju kao posljedicu razmazane maskare. Želimo da maskara traje što duže, a to zna biti posebno teško u ljetnim mjesecima kada se, pa, topimo.

Bez obzira na to idete li samo uživati u vrućem ljetnom danu, na trening ili se možda samo želite dobro isplakati, dobra vodotporna maskara trebala bi osigurati da vaše trepavice ostanu savršeno uvijene neovisno o tome koliko vi suza ili znoja "prolili".

Ako se odlučite za vodootpornu maskaru, trebate se pobrinuti za dobro sredstvo za skidanje šminke, a u našoj galeriji i u nastavku teksta pogledajte sedam maskara koje će vas dobro služiti s kojima se ne morate brinuti  za tragove oko očij.

1. Bourjois Helathy Mix Clean maskara

Bourjois Helathy Mix Clean maskara njihova je prva veganska maskara napravljena od 99 posto sastojaka prirodnog porijekla.

Ova vodootporna masakara prema riječima svojih tvoraca osigurava duljinu i definiciju trepavica do 36 sati, a pritom ih njeguje, sve to bez mrlja i grudica. Može se pohvaliti i četkicom od 100 posto miorfibre koja je mekana i osigurava savršenu raspodjelu i raddvajanje trepavica.

Bourjois Helathy Mix Clean maskara, 109,90 kn Bourjois Helathy Mix Clean maskara, 109,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Lancome Hypnose vodootporna maskara

Ova masakara trepavicama pruža osam puta veći volumen i intenzitet. S njom nema grudica i nema razmazivanja, a postojana je i do 24 sata. Trepavice su meke i gipke.

S ovom maskarom trepavice će ostati meke i gipke, a pogodna je i za osobe s osjetljivim očima kao i one koji koriste kontaktne leće.

Lancome Hypnose vodootporna maskara, 290 kn Lancome Hypnose vodootporna maskara, 290 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. MAC In Extreme Dimension vodootporna maskara za volumen

Ova vodootporna masakara trepavicama osigurava intenzivan volumen, a osim toga uvija ih, produljuje i radzvaja te ostavlja fleksibilnima. Ima i četkicu dizajniraju tako da pomoću nje možete doći i to teško dostupnih kuteva oka.

Otporna je na vodu, vlagu i suze pa s njom možete uživati u kupanju, ali i gledanju tužnih filmova.

MAC In Extreme Dimension vodootporna maskara za volumen, 239 kn MAC In Extreme Dimension vodootporna maskara za volumen, 239 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. YSL Lash Clash maskara

Formula maskare Lash Clash, kažu njezini tvorci, pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu, iznimno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja.

Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima sadrži najsuvremeniju mješavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju.

YSL Lash Clash maskara, 305 kn YSL Lash Clash maskara, 305 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Le volume de Chanel vodootporna maskara

Ova visokoprecizna vodootporna maskara trepavicama pruža volumen i intenzivnu boju u samo jednom potezu,

Otporna je na vodu, vlagu i ulje, a zahvaljujući inovativnoj formuli ne razmazuje se. Tu je i četkica koja kombinira duge i kratke dlačice za što bolji konačni rezultat.

Le volume de Chanel vodootporna maskara, 295 kn Le volume de Chanel vodootporna maskara, 295 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

6. Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect vodootporna maskara

Ova vodotporna maskara zaslužna je za lepezasti efekt trepavica. Osigurava izniman volumen bez grudica, a zahavljujući zakrivljenoj lepezastoj četkici svaka trepavica je naglašena.

Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect vodootporna maskara Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect vodootporna maskara (Foto: Internetska stranica proizvođača)

7. Essence Lash Princess vodootporna maskara

Ova povoljna, ali jako popularna maskara trepavicama osigurava uvijenost i daje volumen. Stvara se efekt umjetnih trepavica.

Maskara je omiljeni proizvod Bez konkurencije:10 maskara za svačiji džep prema odabiru stručnjaka

Zahvaljujući posebnoj četkici moguće je doći do svake trepavice i obaviti je elegantnom crnom bojom.

Essence Lash Princess maskara, 28,90 kn Essence Lash Princess maskara, 28,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju