Crveni tepih Grammyja jedan je od najzanimljivijih i najizazovnijih modnih trenutaka u godišnjem kalendaru dodjeljivanja najvažnijih nagrada iz svijeta glazbe i filma.

Galerija Najbolja izdanja s Grammyja - 1 Najbolja izdanja s Grammyja - 2 Najbolja izdanja s Grammyja - 7 +4 Beyoncé u kožnatoj mini haljini s potpisom modne kuće Schiaparelli

Slavne dame ovdje uistinu pokušavaju pomaknuti granice te se pojavljuju u odvažnim kreacijama. Prisjetimo se samo kako je Jennifer Lopez iznenadila svijet 2000. godine kada se na crvenom tepihu Grammyja pojavila u Versaceovoj haljini s izrezom do pupka.

Ne čudi stoga što se uvijek Grammyja vode rasprave o pojedinim modelima i izdanjima koji su privukli pažnju. Iako je dodjela protekla u Staples centru u Los Angelesu bez publike te poštujući pravila o socijalnom distanciranju s vrlo malim krugom sudionika, nije bila iznimka što se tiče odvažnih kreacija.

Duboki dekoltei, prozirni i blještavi materijali bili su tek manji dio viđenoga na crvenom tepihu. Američka modna biblija – magazin Vogue izdvojio je najbolja izdanja s ovogodišnjeg crvenog tepiha, a mi vam donosimo sedam kombinacija o kojima se najviše priča u našoj fotogaleriji.

Ankete

(8621) Tko je po vama nosio najbolje izdanje na ovogodišnjim Grammyjima?

rezultati povratak glasova3423
rezultati

Najbolja izdanja s Grammyja - 2 Taylor Swift u haljini Oscara de la Rente i ružičastim cipelama Christiana Louboutina (Foto: Afp)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju