Neki su muškarci toliko karizmatični da im žene ne mogu odoljeti čak i ako su u braku. Ovih sedam slavnih osoba bilo je fatalno za neke od najpoznatijih holivudskih brakova.

Galerija Slavni muškarci koji su razorili holivudske brakove - 13 Slavni muškarci koji su razorili holivudske brakove - 5 Slavni muškarci koji su razorili holivudske brakove - 14 +10 LeAnn Rimes s Deanom Sheremetom

1. Ben Affleck
Sjećate li se Bennifer? Jennifer Lopez i Ben Affleck palili su i žarili Hollywoodom na početku 2000-ih te su bili jedan od najpraćenijih parova u medijima. No rijetko tko se sjeća da je na početku njihove romanse Jennifer bila udana za svojega drugog supruga – Crisa Judda. Cris je javno tvrdio da ga je Jennifer prevarila s Benom. Da je to moguća istina, pokazalo se neposredno nakon njihova razvoda, kada je Jennifer i službeno počela vezu s holivudskim glumcem koja je potrajala do 2004. godine.

2. Russell Crowe
Russell Crowe bio je fatalan muškarac koji je "presudio" braku između Meg Ryan i Dennisa Quaida. Holivudska slatkica upoznala je slavnog filmskog gladijatora na snimanju njihova zajedničkog filma "Dokaz života". Nije mogla odoljeti njegovu šarmu, te su navodno započeli tajnu aferu. Kad je javnost otkrila što se događa, Meg i Dennis zatražili su razvod. No nije potrajala ni veza između Russella i Meg. U kasnijim intervjuima Meg je priznala da ju je Dennis Quaid godinama varao te da je na koncu i ona popustila te počinila preljub.

Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 5 10 holivudskih parova koji se rijetko kad mogu vidjeti zajedno u javnosti

3. Rupert Sanders
Jedan od najvećih preljubničkih skandala u Hollywoodu svih vremena zbio se u ljeto 2012. godine. Tadašnji zlatni par i zvijezde serijala Sumrak – Kristen Stewart i Robert Pattinson – prekinuli su nakon što je američki magazin Us objavio kompromitirajuće fotografije mlade glumice. Točnije, paparazzi snimke Kristen Stewart kako izmjenjuje nježnosti s Rupertom Sandersom, redateljem njezina filma "Snjeguljica i lovac“. Veza nije potrajala.

Slavni muškarci koji su razorili holivudske brakove - 4 Kristen Stewart i Rupert Sanders imali su javnu aferu Foto: Getty Images / Profimedia.hr

4. Eddie Cibrian
LeAnn Rimes i Eddie Cibrian dokaz su da veza može opstati čak i kada započne preljubom. Američka pjevačica i glumac upoznali su se dok su zajedno surađivali na televizijskom filmu "Northern Lights“ 2009. godine te se zaljubili iako su oboje bili u braku. Ona je u to vrijeme bila udana za plesača Deana Sheremeta, a on za glumicu Brandi Glanville. Razveli su se od svojih partnera te se zavjetovali na vječnost.

5. Richard Burton
Elizabeth Taylor udavala se osam puta u životu za sedam muškaraca. Fatalnome Richardu Burtonu sudbonosno da izgovorila je dvaput. Njihova ljubavna priča započela je 1942. godine iako su oboje bili u braku. Ona je bila udana za svojeg četvrtog muža Eddieja Fishera, a on je bio oženjen za svoju prvu suprugu Sybil Williams.

6. Dean McDermott
Tori Spelling upoznala je svojeg sadašnjeg supruga na snimanju filma "Mind over Murder" iz 2005. godine. Susret sa šest godina starijim glumcem bio je fatalan. Par se strastveno zaljubio na snimanju iako su oboje imali partnere. Dean je u to vrijeme bio oženjen za Mary Jo Eustace, a Tori je bila u braku s Charliejem Shanianom. Otada je prošlo već 14 godina, a par je još uvijek zajedno te zajedno imaju četvero djece.

7. James Tupper
Anne Heche nije mogla odoljeti čarima Jamesa Tuppera na snimanju njihove televizijske serije “Men in Trees” 2009. godine. To ne bi bilo ništa čudno da u isto vrijeme nije bila udana za Colemana Laffona. Kad su govorkanja o aferi šest mjeseci kasnije procurila u javnost, zatražila je razvod. Odmah se preselila kod Jamesa i započela s njim vezu koja je trajala do prošle godine.

Pogledajte i:

Sedam prevarenih slavnih žena koje su svojim muškarcima "priredile" najbolju osvetu Slavne žene koje su javno prevarene - 7 Slavne žene koje su javno prevarene - 2 Slavne žene koje su javno prevarene - 3 +3 Slavne žene koje su javno prevarene - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju