Višenamjenski komadi namještaja za pohranu stvari poželjni su u svakom kućanstvu bez obzira na kvadraturu, a posebno će biti korisni u malim životnim prostorima.

Radni stol s ladicama, stolić ili tabure s uključenim prostorom za pohranu štedi dragocjene centimetre u domu, čini ga urednijim i preglednijim. Upravo zato takvi su komadi odlična ideja u dječjim sobama i kutcima gdje je potrebno „sakriti“ nered.

Slika nije dostupna Jedna sobica od nekoliko kvadrata, a troje djece? Mama Maja pronašla je način kako je u podstanarskom stanu urediti za malo novca

U tom zadatku pomoći će vam i komode s ugrađenim kanticama za spremanje igračaka, školske opreme i drugih dječjih sitnica. Stvari se mogu pohraniti i u atraktivnim košarama, kutijama te kovčezima.

Ne samo da će prostor biti uredniji ako su stvari spremljene u zatvorenim komadima za pohranu već će i pomoći vašem mališanu da se koncentrira isključivo na učenje. Igračke možete izvaditi iz skrivenih dubina tek kad se napiše zadaća i obave svi radni zadaci.

Medena jastučnica s ušima iz trgovine H&M Home - 2 Medene jastučnice s ušima od 37 kuna koje će voljeti i djeca i odrasli

Zavirili smo u hrvatske trgovine namještaja i za uređenje doma te pronašli sedam stvari koje će vam pomoći da brzinski „sakrijete“ nered u dječjoj sobi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju