Višenamjenski komadi namještaja za pohranu stvari poželjni su u svakom kućanstvu bez obzira na kvadraturu, a posebno će biti korisni u malim životnim prostorima.

Galerija

Radni stol s ladicama, stolić ili tabure s uključenim prostorom za pohranu štedi dragocjene centimetre u domu, čini ga urednijim i preglednijim. Upravo zato takvi su komadi odlična ideja u dječjim sobama i kutcima gdje je potrebno „sakriti“ nered.

U tom zadatku pomoći će vam i komode s ugrađenim kanticama za spremanje igračaka, školske opreme i drugih dječjih sitnica. Stvari se mogu pohraniti i u atraktivnim košarama, kutijama te kovčezima.

Ne samo da će prostor biti uredniji ako su stvari spremljene u zatvorenim komadima za pohranu već će i pomoći vašem mališanu da se koncentrira isključivo na učenje. Igračke možete izvaditi iz skrivenih dubina tek kad se napiše zadaća i obave svi radni zadaci.

Zavirili smo u hrvatske trgovine namještaja i za uređenje doma te pronašli sedam stvari koje će vam pomoći da brzinski „sakrijete“ nered u dječjoj sobi.

Namještaj i stvari za pohranu iz trgovina - 4
Zara Home, ukrasna kutija za pohranjivanje sitnica, 69 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)