Halle Berry je prva Afro-Amerikanka koja je dobila Oscara u kategoriji za najbolju glumicu 2002. godine. Dakako, bila je riječ o ulozi za film "Monster's Ball" koji joj je otvorio mnoga vrata u Hollywoodu. Danas je smatraju jednom od najuspješnijih glumica uopće.

Galerija Halle Berry bila je Miss Teen SAD-a 1985. i Miss Ohio 1986. godine Gal Gadot je bila Miss Izraela 2004. godine Priyanka Chopra je bila Miss svijeta 2000. godine +3 Aishwarya Rai je bila Miss svijeta 1994. godine

Malo tko sjeća se da je Halle Berry svoj zvjezdani put započela na natjecanjima ljepote. Proglašena je Miss Teen Amerike 1985. godine, a godinu dana kasnije ovjenčana je titulom Miss Ohia te je otišla na natjecanje za Miss Universe SAD-a gdje je bila prva pratilja.

Natjecanje ljepote bila je velika odskočna daska i Gal Gadot koja je 2004. godine ponijela titulu Miss Izreala. Danas je filmska publika najviše pamti po ulozi superjunakinje "Wonder Women" temeljenoj na stripovima DC Comicsa

Gal Gadot je bila Miss Izraela 2004. godine Gal Gadot je bila Miss Izraela 2004. godine (Foto: AFP / Guliver)

Prestižnu lentu za Miss svijeta, pak, nosile su dvije indijske ljepotice, a danas poznate glumice - Aishwarya Rai 1994. godine i Priyanka Chopra 2000. godine.

Slika nije dostupna Najljepše od najljepših: 17 indijskih misica koje su pokorile izbore ljepote

Adriana Lima (Ni)tko (ni)je savršen: Kako bez šminke izgledaju najljepše žene svijeta?

Koje su sve slavne dame započele svoj zvjezdani put na natjecanjima ljepote i kako izgledaju sve ljepše i ljepše s godinama. provjerite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Aishwarya Rai je bila Miss svijeta 1994. godine Aishwarya Rai je bila Miss svijeta 1994. godine (Foto: AFP / Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju