Muškarci se vječno pitaju: što žene žele? Istraživanja su pokazala da odgovor na to pitanje i nije tako kompliciran kao što se u prvi mah čini. Kakve to karakteristike dame priželjkuju od svojeg idealnog partnera, pročitajte u nastavku teksta.

 

Brižan muškarac je privlačan muškarac

I najzgodniji muškarac na svijetu ženi će prestati biti atraktivan ako je sebičan i emotivno nedostupan. Žene žele brižnog muškarca – nekoga tko će im dati čvrst zagrljaj kada su uzrujane, tko će ih pitati kako im je prošao dan, koji će se ponuditi da utješi uplakano dijete ili zaštiti uplašenog obiteljskog psića. Brižnost je kvaliteta koja je ženama univerzalno privlačna.

Galantan muškarac je privlačan muškarac

Žena si sama može odmaknuti stolac i sjesti na njega, otvoriti si vrata restorana i ući u prostoriju, ali svejedno voli kada muškarac to učini umjesto nje. Privući će je kavalir, a pogotovo na početku zajedničke veze. Žene vole galantne muškarce koji se zbrajaju svaki cent i ostavljaju napojnice uslužnom osoblju. Vole muškarce koji tretiraju sve ljude jednako bez obzira na njihov status.

Dobro odjeveni muškarac je privlačan muškarac

Trendovi u odijevanju se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali muškarac u dobro krojenom odijelu nikad ne izlazi iz mode. Žene vole skladno odjevene muškarce koji vode računa o svojoj garderobi, ali i izgledu. Ženu će privući muškarac koji je uredno podšišan i obrijan, koji nosi čiste i opeglane komade odjeće i dobro miriše.

Introspektivan muškarac je privlačan muškarac

Nitko nije savršen. Ipak, muškarci koji su svjesni svojih nedostataka i aktivno rade da promijene svoje negativne navike i karakteristike, ženama su privlačni. Žene podupiru osobni razvoj te vole promišljene muškarce koji žele postati svoja najbolja moguća verzija.

Muškarac koji zna slušati je privlačan muškarac

Kade ženu nešto muči, želi to povjeriti svojem partneru. Ne žele muškarca koji će je prekinuti u pola rečenice, ponuditi savjet ili smjesta krenuti rješavati problem. One žele nekoga tko će ih znati saslušati.

Srce Ma, nije kraj svijeta: Najveća greška koju u vezi radi vaš horoskopski znak

Bračni par U tome je tajna: Jasni znakovi da imate dobrog supruga

Muškarac koji brine o zaštiti je privlačan muškarac

O zaštiti od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti trebali bi razmišljati i žene i muškarci. . Istraživanja su pokazala da se žene osjećaju zaštićenije kada su u seksualnoj vezi s muškarcem koji želi pričati o zaštiti, i koji je prakticira.

Muškarac koji voli komplimentirati je privlačan muškarac

Samosvjesne žene ne trebaju muškarca da bi se osjećale lijepo. Ipak, vole čuti muški kompliment, a pogotovo u situacijama kada na sebi nose nešto novo – od frizure do haljine. Vole znati da su njihovi mali rituali za uređivanje primijećeni i cijenjeni. Istovremeno, ne žele da im netko lažno laska. Ne žele muškarca koji jedno govori, drugo misli, a treće radi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju