Dolazak hladnijeg vremena nije zaustavio modne igre na ulicama i trgovima hrvatskih gradova. Osim lijepih dama, osebujan stil pokazao je i jači spol. Izdvojili smo sedmoricu muškaraca koji su privlačili pažnju svojim izdanjima na kraju godine

Galerija Street style Zagreb Muški street style - 4 Muški street style - 3 +2 Elegantno izdanje muškarca iz centra Zagreba
Dobro krojeno odijelo i vuneni zimski kaput čest je odabir za brojne muškarce u mjesecu prosincu. Riječ je o udobnom, toplom i ziheraškom izdanju u kojem svaki muškarac izgleda elegantno, a kojeg osobito voli jači spol iz centra Zagreba.

No zagrebački momci na kraju godine izdvajali su se i drugačijim modnim igrama sastavljenima od nezamjenjivih traperica, zanimljivih šalova i sportskih jakni pokazavši da suvereno vladaju zimskim modnim trendovima.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koji su muškarci bili prosinački kraljevi street style kombinacija. Muški street style - 2 Elegantno izdanje muškarca iz centra Zagreba (Foto: Sandro Sklepić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju