Uz Carrie Bradshaw, Samantha Jones bez sumnje je najpopularniji ženski lik iz serije "Seks i grad" po mišljenju većine obožavateljica

Kada je u pitanju franšiza "Seks i grad", liku Carrie Bradshaw uvijek se pripisuje epitet modne ikone.

Njezine odjevne kombinacije i danas služe kao inspiracija ljubiteljicama mode diljem svijeta i skoro pa nema trendseterice koja pod utjecajem Carrie nije u ormar spremila voluminoznu suknju ili barem jednu majicu s masivnom cvjetnom aplikacijom.

Modna izdanja drugih glavnih ženskih likova pored nje su uglavnom padala u drugi plan, osim kada je u pitanju bila legendarna Samantha Jones u izvedbi Kim Cattrall. Za njezin stajling također je bila zadužena Patricia Field, glavna stilistica serije koja je odijevala kompletnu glumačku ekipu.

Samanthine kombinacije bile su baš onakve kakva je i ona sama – nesputane, seksipilne, živopisne i nadasve upečatljive.

Tko bi drugi mogao odjenuti odijelo u "hot pink" boji s dubokim dekolteom i pritom ne izgledati neukusno nego fantastično? Samo neustrašiva Samantha koja je zahvaljujući svojoj snažnoj osobnosti sjajno nosila mnogima nezamislivu odjeću, a naoko nespojivi odjevni komadi na njoj su izgledali nosivo do te mjere da ste ih odmah poželjeli vidjeti na sebi.

U galeriji pogledajte modna izdanja koja dokazuju da je i Samantha Jones modna ikona serije "Seks i grad".

Pročitajte i 7 životnih lekcija koje smo naučili od neuništive Samanthe.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju