Seriju "Seks i grad" kultnom su učinili glumačka postava, radnja, modne kombinacije i lokacije. Iako je New York u prvom planu, grad u koji se Carrie Bradshaw odluči preseliti zbog ljubavi je Pariz – grad ljubavi

Galerija Hotel Plaza Athenee Hotel Plaza Athenee Hotel Plaza Athenee +23 Hotel Plaza Athenee

Radnja posljednje dvije epizode popularne serije "Seks i grad" većinom se odvija u Parizu. Carrie Bradshaw tamo se preselila zbog Rusa Aleksandra Petrovskog.

Carrie Bradshaw u Parizu Carrie Bradshaw u Parizu (Foto: Profimedia)

Iako ni on ni Pariz na kraju nisu bile njezine velike ljubavi, nama je u sjećanju i dalje ostao hotel u kojem je Carrie odsjedala.

U zadnje dvije epizode serije 'Seks i grad' Carrie Bradshaw je zamijenila svoj stan u New Yorku s hotelskim apartmanom u Parizu

Riječ je o jednom od najromantičnijih pariških hotela s pet zvjezdica – Hotel Plaza Athenee. Apartman s kojim je Carrie zamijenila svoj njujorški stan nosi prikladan naziv, Eiffel Suites.

Hotel Plaza Athenee Hotel Plaza Athenee (Foto: Booking)

Zapravo se radi o više apartmana pod tim imenom, a cijena im se kreće od 12 tisuća eura, odnosno 89 tisuća kuna po noćenju.

Hotel Plaza Athenee Hotel Plaza Athenee (Foto: Booking)

Svaki apartman ima privatni prijevoz i butlera, jednu luksuznu spavaću sobu i jednu kupaonu koja je sva u mramoru. Gosti sami mogu izabrati koji posteljinu žele, a i ljubimci su dopušteni. Svježe cvijeće i voće na raspolaganju je svaki dan, kao i mini bar.

Hotel Plaza Athenee Hotel Plaza Athenee (Foto: Booking)

Također, apartmani su drugačijih veličina i dizajna, stoga gosti mogu vrlo pomno izabrati onaj koji im se najviše sviđa. Interijeri su uređeni u Art Deco stilu ili vrlo klasično, sa svilom, baršunom i rijetkom drvnim materijalom.

Kuhinja Selene Gomez Da nam je dobitak na lutriji... 10 kuhinja slavnih žena kao iz snova

Osim velikog luksuza i šampanjca dobrodošlice, u cijenu je dakako uključen i prekrasan pogled na Eiffelov toranj.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako izgleda jedan od ovih prekrasnih apartmana.

Hotel Plaza Athenee Hotel Plaza Athenee (Foto: Booking)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju