Žensko srce ocean je prepun tajni, poznata je rečenica iz filma 'Titanik', no nije samo u fikciji tako. I u stvarnom životu žene vole biti tajnovite i imati svoje male tajne koje dobro, i s razlogom, čuvaju od muškaraca. Donosimo deset najneočekivanijih

1. Sve što žene kupe, bilo odjeću, cipele ili kozmetiku, košta dvadeset posto više nego što kažu partneru. To su zadovoljstva kojeg će se pripadnice nježnijeg spola zadnjeg odreći, stoga će po svaku cijenu izbjeći raspravu o rastrošnosti.

2. I žene se boje ozbiljne veze i imaju strah od obveze. Ova se osobina obično pripisuje samo muškarcima, često ih se zbog toga i osuđuje, no i ljepšem spolu nerijetko nije lako suočiti se s mišlju da će ostatak života provesti uz istog muškarca.

3. Strahuju da će se pretvoriti u svoje majke. Nijedna žena ne želi da joj partner prigovara zbog istih stvari zbog koji ona prigovara svojoj mami.

4. Iako vole biti neovisne i moderne, žele da muškarac i dalje bude muško. Emancipacija nije uništila maštariju o vitezu u sjajnom oklopu koji svoju dragu čuva i štiti.

5. Žele da je partner ljubomoran, ali samo malo. Mrvica zdrave ljubomore nikada nikome nije naštetila. Pokazuje da je partneru stalo i da voli svoju bolju polovicu.

6. Bivši dečki nisu bili tako loši u krevetu kako žene obično govore jer ne želi povrijediti partnerov ego. Uostalom, netko im je morao pomoći da postanu božice seksa.

7. Maštaju o slavnim seksi muškarcima, ali to ne znači da žele da su njihovi partneri jedni od njih. Teško je odoliti maštarijama uz toliko zgodnih muških 'celebrityja': Jamie Dornan, Colin Farrell, Robert Pattinson, Brad Pitt... Mašti nema kraja!

8. Prijateljicama govore više o svojoj ljubavnoj vezi nego što priznaju partneru, ali manje nego što muškarci strahuju. Uostalom, o kojoj bi drugoj temi mogle toliko razglabati za višesatnih kava?

9. Primjećuju i cijene kad njihov partner obavi kućanske poslove. Muškarac koji se ne boji raditi 'ženske' poslove jedan je od najpotencijalnijih izbora za dugoročnu vezu. Osim toga, vidjeti muško koje usisava, pegla, pere suđe, nevjerojano je seksi!

10. Pohvalit će partnerovu novu frizuru i onda kad mu ne stoji najbolje. Kosa će ionako brzo narasti i bit će prilike za popravak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju