Prvi dojam koji ostavljamo na suprotni spol ne moraju uvijek biti presudni za daljnji razvoj odnosa, ali mogu naznačiti sviđa li nama se ona ili ne. A kako je ženski um muškarcima vječna enigma svaka pomoć prilikom njegova 'dekodiranja' je dobrodošla. Upravo zato je poznata life coach trenerica otkrila dva izraza lice koja otkrivaju da je ona iskreno zainteresirana

Ima li muškarac i najmanje šanse kod suprotnog spola između ostalih znakova neverbalne komunikacije otkriva njezin pogled. Osim prepoznatljivog treperenja očima koje doduše najbolje funkcionira u animiranim filmovima, ono što odaje izražavanje sklonosti su dva tipa pogleda, otkriva knjiga More Than Just Sex Ali Campbell.

>> 4 sigurna signala koje otkrivaju da vas laže

Ukoliko u vremenskom periodu od 45 sekundi žena spusti pogled te ga podigne nakon što 'prošara' po podu znači da joj se sviđa osoba koju je upoznala te procjenjuje u kojoj mjeri.

'To je pogled koji želite, odnosno sveti gral svih pogleda. On označava da je žena stvarno zainteresirana' objasnila je Ali Campbell, britanska life coach trenerica.

>> Otkrijte čime uzbuđujemo muškarce

Ako žene okrene pogled u stranu na 45 sekundi te se nakon toga zadubi u oči, drugi je znak sviđanja muškarca kojeg je upoznala. Na taj način ona razmišlja je li on odgovarajući partner za nju.

Agresivno 'buljenje' ili pogled preko glave znači crveno svjetlo koje signalizira muškarcu da je najbolje krenuti dalje i tako izbjeći daljnje neugodnosti.

Ako joj se muškarac sviđa žena će to dati do znanje i usmjeravanjem lijeve ili desne ruke (ovisno je li ljevakinja ili dešnjakinja) prema njemu, kao i diranje kose kao i poigravanjem pramenovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju