Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savjete za različite seksualne aktivnosti. 'Kama' znači senzualnost ili seksualno zadovoljstvo, a 'sutra' konop koji drži stvari zajedno. Želite li i vi savladati neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantiraju nezaboravni užitak isprobajte ove tri vrlo zanimljive poze u seksu koji zahtijevaju nešto više truda, ali nude mnogo više užitka

Poza roj pčela
Muškarac sjedi na krevetu ispruženih nogu. Ako je potrebno može se nasloniti na nešto. Žena čuči na njemu u istom smjeru (muškarac joj gleda u tjeme). Žena iz čučnja kontrolira igru i tempo, a po potrebi partner svojim rukama podiže i spušta njezinu stražnjicu.

Poza škare
Muškarac leži na leđima raširenih nogu. Žena je na muškarcu okrenuta prema njemu i sjedi na potkoljenicama. U jednom trenutku žena se spušta u ležeći položaj, ali noge ostaju u istoj poziciji. Muškarac vodi igru i diktira tempo.

>> 3 Kama Sutra poze u seksu za početnike

>> 3 poze koje pale baš svaki put

Poza Indra (mitološki bog rata)
Žena leži na leđima podignute zdjelice i skupljenih i skvrčenih nogu. Muškarac kleči raširenih nogu i privlači se iznad nje(Kao kod misionarskog položaja). Žena naslanja zdjelicu na partnera i oslanja skupljene noge na njegove grudi. Muškarac ih pridržava i diktira tempo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju