Muškarci vole samouvjerene, originalne i hrabre žene, a najviše vole kada one sve te vrline primjenjuju u krevetu. Na brzinu naučite 3 trika koja će vas ovaj kišni vikend zadržati pod plahtama i pružiti vam seksualno iskustvo koje se ne zaboravlja

Noviteti koji će uzburkati strasti!

Najbrži način da razoružate partnera je jezik, pritom ne mislimo na razgovor u kojem ćete mu nabrojati sve njegove mane koje više jednostavno ne možete trpjeti, jezik upotrijebite u potpunoj tišini!

Započnite nježnim i polaganim poljupcima, jezikom mu dodirujte lice i radite to sve dok se ne uzbudi.

Svaki put kada završite s poljupcem nakratko ga nježno ugrizite za donju usnu.

Sočne i uzbudljive poljupce ponavljajte sve dok se partnerovo disanje ne ubrza i dok ne probudite njegovu erekciju. Njegovim će mislima lutati samo jedna stvar - gdje sve žele osjetiti vaše usne!

>> 8 seksi podvala koje mu morate prodati

>> Začinite seksualni život i uživajte u dvoje

Pripremite čašu vode s ledom!

Prije same akcije pored sebe stavite čašu hladne vode, kada se bacite na oralno zadovoljavanje partnera.

Muškarci su osjetljivi na promjenu temperature, a to se pogotovo odnosi na intimne dijelove tijela. dakle, iznenadite ga, a kako bi vam to uspjelo otpijte gutljaj vode s ledom.

Ovaj potez će proširiti nevjerojatne vibracije kroz partnerovo tijelo!

Uzmite stvar u svoje ruke!

Kada se atmosfera u spavaćoj sobi zahukta vrijeme je da upotrijebite ruke. Uhvatite njegov penis i njime lagano dodirujte klitoris. Ovaj trik će vas oboje toliko uzbuditi da ćete jedva dočekati da partner uđe u vas. Ono što slijedi je, naravno orgazam.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju