Uzbuditi ženski mozak, kažu stručnjaci, često može biti problematična stvar, no nema mjesta panici dragi muškarci. Donosimo 'sitnice' koje dame priželjkuju u spavaćoj sobi za koje vam je potrebno samo maloviše truda i mašte

Predigra
Većina žena ne krije kako im je predigra omiljeni dio seksa, a da biste zadovoljili svoju voljenu potrebno je da otkrijete sve njezine skrivene tajne.

Dajte si vremena i krenite u istraživanje njezinog tijela, razodijenite ju i počnite s poljupcima, možda su njezine erogene zone na vratu, bedrima ili leđima.

Kada osjetite povećanu temperaturu njezinog tijela, ubrzano disanje krenite s lickanjem i grickanjem jer to će ju dovesti vrlo brzo do vrhunca.

Igračke za odrasle
Vibrirajući prsten za penis među omiljenim je rekvizitima koje žene obožavaju jer ova malena igračka pruža nezaboravan užitak.

Ova minijaturna igračka za odrasle djeluje dvosmjerno. Lagane vibracije nadražuju njegove erogene zone te istovremeno, tijekom odnosa, stimuliraju klitoris. 

Voajerizam
Golo muško tijelo za žene je vrhunac užitka i koliko god to bilo iznenađujuće, brojne dame priznale su kako im je uživanje u pogledu na skladno tijelo jednako samom seksualnom činu.

Isto tako, pogled na uzbuđenog muškarca i njegov čvrsti 'ponos' u ženi može izazvati snažnu strast i time uzburkati sam čin zavođenja i seksa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju