Tražite nešto novo u krevetu? Želite postati intimniji s partnerom ili produbiti ljubavnu vezu? Ako je na bilo koje od ovih pitanja odgovor potvrdan onda je tantrički seks ono što tražite

Da biste mogli iskusiti čari ove drevne prakse ne morate proučavati knjige, već je dovoljno svladati slijedeća par rituala, a zatim se prepustiti višestrukim orgazmima i seksu prožetom dubokom duhovnošću koji može potrajati cijelu noć.

1. Kontrola ejakulacije osnovna je vještina kojom muškarac treba ovladati želi li prakticirati tantru. Umjesto da tijekom seksa ejakulira na prvom vrhuncu energije, kao što većina muškaraca čini, može tu energiju proširiti cijelim tijelom i nastaviti sa seksom do sljedećeg, pa još daljeg vrhunca.

>> 3 Kama Sutra poze s kojima ne možete pogriješiti

Kako bi odgodio ejakulaciju, muškarac treba stiskati mišić koji spaja korijen kralježnice i pubičnu kost koji inače stišće kad želi prekinuti mokrenje. Taj mišić može vježbati i izvan spolnog odnosa. Važno je da partneri budu opušteni i usmjereni puno više tome da onome drugome pruže užitak, a ne biti usredotočeni na vlastiti.

2. Produljivanju spolnog odnosa pomaže i disanje kojemu se u tantri pridaje velika pažnja. Kad partneri dišu usklađeno, tako da zajedno udišu i izdišu, ili da jedno udiše dok drugo izdiše i obrnuto, raste i njihova emotivna i mentalna usklađenost i bliskost.

>> 3 Kama Sutra poze za najhrabrije

Ako muškarac želi zadržati orgazmičko stanje i odgoditi ejakulaciju, treba disati što dublje i polaganije, zamišljajući pritom kako se seksualna energija širi cijelim tijelom ili kako se iz spolnog organa uz kralježnicu podiže prema gore, do srca ili vrha glave. Tako i muškarac može doživljavati višestruke orgazme bez ejakulacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju