Samo nekoliko uzbudljivih ideja može oživjeti vaš seksualni život i učiniti ga uzbudljivijim. Bacite se na posao i izludite partnerima sitnicama za koje je potrebno malo mašte i doza odvažnosti

Donje rublje
Seksi gaćice mogu biti snažno žensko oružje za podizanje strasti. Odugovlačenje skidanja gaćica je nešto što muškarca dodatno uzbuđuje, produžuje predigru te uzrokuje još bolji seks. Upravo zato je dobro da gaćice na tijelu ostanu neko vrijeme. Isto možete napraviti i s grudnjakom ili prozirnim topom kojeg možete odjenuti na vlažno ili nauljeno tijelo.

>> 8 najluđih muških fantazija

Jezik
Moć oralnog seksa nikada neće izblijediti, a može se izvoditi na razne načine. Želite li postići maksimum ne zaboravite koristiti jezik. Na jeziku se nalaze mnoga osjetila te je tako ključan za dodatno draženje. Isto tako, jezik možete upotrijebiti i za buđenje partnerovih osjetila i to nježnim lickanjem strateških točaka kao što su pupak, područje iza ušiju, bradavice i slično.

>> 4 vrhunske poze za seks pod tušem

Masturbacija

Poznato je kako žene koje su potpuno sigurne u sebe i svoju seksualnost nemaju poteškoća s masturbacijom, što bi trebale koristiti kao vrlo moćno oružje. Milovanje pred partnerom može biti vrlo erotično za vas, ali i za vašeg muškarca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju