Prema posljednjoj anketi, pronaći gospodina Pravog nije nimalo lagan, a ni jeftin zadatak. Troškovi odjeće i kozmetike su znatni, a potrebno je i mnogo upornosti, godina truda i strpljenja

16 posto žena može pronaći svog idealnog muškarca iz prvog pokušaja, 19 posto žena će pak brzo pronaći idealnog partnera no jednako brzo će ga i izgubiti

Tražite princa na bijelom konju? Za to će vam trebati barem 39 izlazaka s raznim muškarcima, ukupno 11 godina te čak 30 tisuća kuna.

Tako je pokazala posljednja anketa prema kojoj će žene svog gospodina Pravog pronaći tek nakon ukupno 15 propalih pokušaja.

Veliki troškovi odlaze na odjeću, kozmetičke tretmane, šminku i uobičajene tretmane. Prosječna žena izaći će čak 39 puta i to s petnaest različitih muškaraca prije nego li pronađe svoju idealnu polovicu.

No, srećom čak 16 posto žena može pronaći svog idealnog muškarca iz prvog pokušaja. 19 posto žena će pak brzo pronaći idealnog partnera no jednako brzo će ga i izgubiti.

Glasnogovornik grupe koja je provela istraživanje kazao je kako je riječ o riskantnom poslu, jer izlasci, priprema za izlaske i izbor partnera mogu potrajati poprilično dugo prije nego li pronađete savršenog partnera.

- Anketa je pokazala kako žene moraju poljubiti mnogo žaba prije nego li pronađu svog princa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju